Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband 21 cm i nylon och Roséguldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 269 kr Ordinarie pris 1799 kr
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Ge bort en individuell symbol för kärleken. Föreviga oförglömliga ögonblick med en personlig gravyr. Ledigt och färgglatt! Det mörkblå Festival LOVE BRIDGE-armbandet från THOMAS SABO med en graveringsbar bro i 925 sterlingsilver och en plätering av 18 karat roséguld och med vit zirkonia-pavé är tillverkat i handknuten makraméteknik, i vars ände Fatimas hand och Nazar ögat med en plätering av 18 karat roséguld hänger, och förser genast din handled med glädje och färg.

Art. Nr
LBA0068-898-1-L21V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Färg
Rose;Blue
Bredd
5 mm
Längd
21 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Engraving Font
Stil 5
Height Badge
5 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Bredd Bricka
56 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.