Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband Etno Vit i 925 Sterling Silver 17,5

Thomas Sabo
Specialpris 649 kr Ordinarie pris 1299 kr
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Ge bort en individuell symbol för kärleken. Föreviga oförglömliga ögonblick med en personlig gravyr. Glam LOVE BRIDGE-armbandet från THOMAS SABO består av en graveringsbar bro i 925 sterlingsilver och ett stretcharmband av vit agat, svart obsidian och imiterad turkos. Färgkombinationen är inspirerad av etno-stilen.

Art. Nr
LBA0093-885-14-L17,5
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver;Black;Turquoise;White
Bredd
5 mm
Längd
17,5 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Agat
Färg sten
Vit
Engraving Font
Stil 5
Height Badge
5 mm
Measurement Stone
5,0 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Bredd Bricka
56 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.