Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband med Obsidian Och Svarta Stenar 17,5 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 299 kr Ordinarie pris 1999 kr
Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband med Obsidian Och Svarta Stenar 17,5 cm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Thomas Sabo Love Bridge Armband med valfri gravyr i 925 Sterling Silver med matta stenar av obsidian och cubic zirconia. Material: 925 sterling silver Längd: 17,5 cm Bredd: 4 mm Du hittar fler armband under kategorin Armband.

Art. Nr
LBA0018-705-11-L17,5
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver;Black
Bredd
4 mm
Längd
17,5 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Obsidian
Färg sten
Svart
Measurement Stone
4,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank/Matt

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.