Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband med vita stenar 19,5 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 300 kr Ordinarie pris 999 kr
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Enkelt med stil - Det diskreta THOMAS SABO Sparkling Love Bridge-armbandet i 925 sterlingsilver är den perfekta klassikern för att föreviga värdefulla budskap. Strålande vita zirkoniastenar är tillsammans med den personliga gravyren ett verkligt blickfång. Så vackert kan det enkla vara!

Art. Nr
LBA0040-051-14-L19,5V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
19,5 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Engraving Font
Stil 5
Height Badge
5 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Bredd Bricka
56 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.