Thomas Sabo, Örhänge Afrika Ornament 76 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 299 kr Ordinarie pris 1999 kr
Slutsåld

Beskrivning

De tredimensionella stavörhängena är en hyllning till de konstfullt flätade mönster som man finner på den afrikanska kontinenten. Örhängena uppvisar grafiska tolkningar av designelement som utvecklar ett unikt uttryck.

Art. Nr
H1931-637-21
Enhet
Par
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
76 mm
Bredd
8 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.