Thomas Sabo, Ring med Svarta Stenar 6 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 1749 kr Ordinarie pris 2499 kr
Thomas Sabo, Ring med Svarta Stenar 6 mm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Ett snöre i filigranteknik och 925 sterlingsilver går genom den svarta zirkonia-pavén som till synes ändlösa vågor och omvandlar denna bandring i 925 sterlingsilver till en magisk symbol för evig kärlek.

Art. Nr
TR2087-643-11-62
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver;Black
Bredd
6 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Svart
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Form sten
Rund

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.