Thomas Sabo, Stiftörhängen Pärlemor Turkos 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
799 kr
Slutsåld

Beskrivning

En resa till paradiset: De handarbetade stiftörhängena är kreativa, boho-inspirerade och lekfulla på samma gång och står för den nya blandningen av färger, former och kulturella inflytanden i THOMAS SABOs designspråk. Den färgglada mångfalden hos stenutsmyckningen lyser särskilt intensivt i solen. Be colourful – be happy – be free.

Art. Nr
H2035-294-7
Enhet
Par
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
10,0 mm
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Syntetisk Korund
Pearl
Mother of Pearls
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.