Triwa Humanium Metal Tan Classic Super Slim

Triwa
Specialpris 1248 kr Ordinarie pris 2495 kr
Slutsåld

Beskrivning

Triwas Humanium Metal klocka, gjord av nedsmälta illegala vapen, i syfte att belysa problematiken med vapenrelaterat våld och samla in pengar till konfliktdrabbade områden. Klockan är framtagen tillsammans med IM, Individuell Människohjälp och för varje såld klocka ger Triwa tillbaka 15%. Klockan är framtagen med största respekt för materialets bakgrund och Triwa har fyllt den med referenser för att uppmärksamma och belysa frågan om vapenrelaterat våld.

Art. Nr
Hu34L-SS010612
Märke
Triwa
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Miyota GL10-3H
Diameter
34 mm
Urtavla
White
Längd
20 cm
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Brown
Height Watch Case
7 mm
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.