Triwa Stangelove Nevil, Black Sewn Classic Silver Klocka 42 mm

Triwa
Specialpris 1148 kr Ordinarie pris 2295 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Triwas nutida take på en sann ikon med en mix av cinematisk referenser och modern sneakers design. Gjord i rostfritt stål med blå och ljusa orange kontraster, matchad med ett svart organiskt läderband.

Art. Nr
NEST123-SC010112
Material
Stainless steel
Clockwork
Miyota OS21
Dial
Black
Märke
Triwa
Längd
20 cm
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Silver
Färg
Black
Height Watch Case
10 mm
Resistant
Water resistant 10ATM
Diameter
42 mm
Strap
Tärnsjö Organic Leather

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.