Varumärken

Fallande ordning
Filter

36 av 5264 produkter

Du har sett 36 av 5264 produkter

Förlovningsring Schalins 22-4 9k guld

Schalins Ringar

1357 kr

18k Gold Plated Circuit Ring

Safira

349 kr

Förlovningsring Schalins 39-4 Silver

Schalins Ringar

457 kr

Förlovningsring Schalins Verdi Silver

Schalins Ringar

543 kr

Förlovningsring Schalins 238-6 Silver

Schalins Ringar

441 kr

18k Gold Plated Michelle Bracelet

Safira By Angelica Blick

999 kr

Förlovningsring Schalins 270-5 Silver

Schalins Ringar

619 kr

SNÖ of Sweden Blizz Chain Armband Clear

SNÖ of Sweden

199 kr

Sterling Silver Michelle Bracelet

Safira By Angelica Blick

899 kr

Edblad Power Studs Gold

Edblad

249 kr

Förlovningsring Schalins 210-8 Titan

Schalins Ringar

960 kr

Förlovningsring Schalins 4009-5 Silver

Schalins Ringar

543 kr

Förlovningsring Schalins 720-4 Silver

Schalins Ringar

423 kr

Förlovningsring Schalins 220-6 Silver

Schalins Ringar

475 kr

Förlovningsring Schalins 92-5 9k guld

Schalins Ringar

1994 kr

Molly Rustas Sterling Silver Dazzle Studs

Safira By Molly Rustas

399 kr

Edblad Karla Studs Gold

Edblad

299 kr

SNÖ of Sweden Shape stone Örhängen silver/clear

SNÖ of Sweden

149 kr

Edblad Diana Studs Pool Blue Crystal Gold

Edblad

299 kr

Förlovningsring Schalins 720-4 Titan

Schalins Ringar

683 kr

Förlovningsring Schalins 4008-5 Silver

Schalins Ringar

543 kr

Förlovningsring Schalins 4009-5 18k guld

Schalins Ringar

5068 kr

Förlovningsring Schalins 62-4 Silver

Schalins Ringar

461 kr

Förlovningsring Schalins 28-4 Silver

Schalins Ringar

452 kr

Förlovningsring Schalins 28-4 9k guld

Schalins Ringar

1327 kr

Förlovningsring Schalins 210-3 Silver

Schalins Ringar

410 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 5264 produkter

Du har sett 36 av 5264 produkter

Varumärken

Mängder av varumärken hos oss!

Letar du efter vackra, tuffa, personliga eller exklusiva smycken och accessoarer? Då har du kommit rätt. Hos oss kan du välja bland många olika varumärken, alla med sin egen inriktning och karaktär. Förutom att vi på Safira erbjuder våra egna smycken som ringar, halsband och armband i ädelmetaller och andra material, kan du alltså shoppa från mängder av populära varumärken. Kanske vet du redan vilket varumärke du söker? Skriv in namnet i sökrutan så kan du få upp alla produkter direkt. För dig som inte riktigt vet vad du letar efter kan istället inspireras av hela sortimentet som du hittar nedanför. Vi på Safira är stolta över att kunna presentera ett så väl utvalt sortiment som både är lyxigt, prisvärt och väldigt varierat. För dig som letar efter fina presenter har du hittat rätt. Att ge bort smycken och accessoarer som klockor är ofta uppskattat. För dig som söker efter stilrena klockor kan vi rekommendera Daniel Wellington som är ett svenskt varumärke som är känt för sina minimalistiska och stilrena klockor som känns både moderna och klassiska på samma gång.

Klassiskt och stilrent

Klassiska och stilrena smycken är något som tilltalar de flesta. Dessa kan användas till vardags och fest och hela året. Beroende på vilken typ av smycken du letar efter kan du bland annat hitta vackra och tidlösa smycken i exklusiv stil från Thomas Sabo. Ett annat populärt varumärke som är omtyckta för sina eleganta, lyxiga och samtidigt skandinaviska stil, är Snö of Sweden. Från varumärket kan du köpa allt från lyxiga halsband i äkta silver eller stål till unika ringar med stora stenar och mycket mer. Ofta säljer det svenska varumärket flera olika smyckestyper i en och samma serie. Ett tips om du letar efter en finare present. För dig som söker smycken som känns lite tuffare och som står ut mer kan Rock by Sweden vara intressant. Detta varumärke har satsat på att ta fram smycken i en rockig design, samtidigt använder de bra material och pryder många av smyckena med vackra stenar. En häftig kontrast mellan sofistikerat och rockigt – vi gillar det!

Snälla smycken

Bland vårt stora utbud av omtyckta varumärken finns det kanske ett som står ut lite extra mycket, Blomdahl. Det svenska smyckesföretaget Blomdahl fokuserar helhjärtat på att ta fram vackra och trendiga smycken som är snälla mot huden, skonsamma. Det finns många människor som inte kan bära alla smycken på grund av nickelallergi, men genom att ta fram unika smycken med väl valda material kan Blomdahl bäras av de flesta. Välj bland gnistrande örhängen eller stilrena armband – här finns något för alla.

Exklusiva smycken

För dig som söker efter riktigt lyxiga och exklusiva smycken kan vi varmt rekommendera Schalins. Schalins är ett svenskt smyckesföretag som tillverkat smakfulla och tidlösa smycken sedan 1944. Mest kända är de för sina fantastiska vigsel- och förlovningsringar. Du kan även köpa äkta diamantringar från varumärket.

Samarbeten

Vi på Safira erbjuder mängder av trendiga och vackra smycken av högsta kvalitet, men förutom vårt eget märke kan du även köpa unika smycken från kollektioner vi skapat tillsammans med andra. Vi erbjuder bland annat en mycket uppskattad kollektion som vi gjorde tillsammans med bloggaren Molly Rustas. Här kan du köpa örhängen, ringar och halsband – allt med gnistrande stenar och i en otroligt elegant och lyxig stil. Vi har även gjort ett uppskattat samarbete med Schalins, kollektionen heter Venus by Schalins, och är feminina och vackra ringar som inspirerats av kärleken och kvinnans skönhet. Här kan du köpa fantastiska ringar i äkta guld, silver och med äkta diamanter. Designen är en blandning mellan modernt och klassiskt. När du väl har hittat ett varumärke du gillar kan du enkelt beställa dina favoritsmycken. Vi på Safira levererar din beställning på bara en arbetsdag.