BeChristensen

Varumärken

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

BeChristensen Varumärken

BeChristensen – personliga smycken med karaktär

Söker du efter mer unika och personliga smycken? BeChristensen är ett danskt företag som främst tillverkar smycken, men även kläder. Inspirationen får de av det nordiska arvet, bland annat samer. I vårt utbud av BeChristensen kan du tydligt se influenser från samerna, särskilt från kollektionen "Samer". I utbudet hittar du fantastiska läderarmband med tenntråd, stiliga smycken i halvädelstenar och mycket mer. När du vill klä dig i smycken som berättar något och som har en stark karaktär är detta rätt ställe att leta på. Vad många gillar med BeChristensen är att smyckena känns unika och originella, samtidigt smälter de in bra med andra stilar. Oavsett om du klär dig sofistikerat, kreativt, rockigt eller bohemiskt, passar dessa smycken perfekt. Du kan bära ett och samma armband både på jobbet men även på festen. Det är så mångsidiga smycken från BeChristensen är. Få inspiration från dessa vackra smycken och hitta något som förstärker din personliga stil!

Nordisk design

När du handlar ett smycke från BeChristensen kan du vara säker på att du får något unikt. Varje smycke från kollektionen Samer tillverkas för hand. För att vara säker på att designen är äkta och genuin görs smyckena dessutom av mycket skickliga och erfarna Samer. Från Lappland görs armband i äkta läder och med vacker och dekorativ tenntråd, sedan skickas de ut till olika återförsäljare. När du köper ditt BeChristensen smycke från oss på Safira garanterar vi det lägsta priset, vi har nämligen en smart prisgaranti, den lägsta i landet. Vill du överraska en vän, din partner eller en släkting med något riktigt fint? Varför inte beställa ett handgjort samiskt tennarmband från BeChristensen? Slå in smycket i en av våra presentaskar så blir det ännu roligare att ge bort gåvan.

Matcha nytt med klassiskt

BeChristensen har utmärkt sig på många sätt, inte minst med sina personliga och välgjorda armband, men också för att hon på något vis lyckas blanda nya element med klassiska. Förutom de handgjorda samiska armbanden erbjuder BeChristensen även armband med äkta onyxer, vackra halvädelstenar som gör sig oerhört bra tillsammans med silver. Du kan enkelt mixa och matcha smycken från varumärken med helt andra stilar. För även om de har en mycket unik stil går de på något sätt alltid bra ihop med andra material, färger och mönster. Kolla in fler armband för att se om något skulle kunna matcha fint med smycken från BeChristensen. Kul information om de vackra samiska armbanden är att de tillverkas av äkta renskinn och tenntråd. I tenntråden finns en stor del äkta silver. Dessutom är de snygga "knapparna" på armbanden gjorda av renhorn. Annorlunda material men också något som ger mer karaktär åt smyckena. Gillar du personliga smycken? Ta i så fall gärna en titt bland våra gravyrsmycken, här kan du hitta vackra armband, halsband och ringar som du själv får välja en gravyr till.

Vem bär BeChristensen

Vem designar egentligen det danska varumärket åt? Personen som bär BeChristensen är en person som vågar vara sig själv när det kommer till stil och kläder. Samtidigt är han eller hon någon som gillar att klä sig med moderna accessoarer. Smycken i vårt sortiment är moderna men har tydligt inslag från något intressant, i vissa fall samer. När du vill bära ett smycke som är mer än bara ett smycke, är BeChristensen rätt val. Känn doften från lädret i armbandet, dröm dig bort till grön skog, snötäckta berg och forsar. Letar du efter en present till någon du tycker om? Satsa på ett smycke från BeChristensen, det blir aldrig fel. Oavsett ålder och kön kommer ett vackert smycke från varumärket garanterat att göra någon glad. Kanske letar du efter en lämplig konfirmations- eller studentpresent? Armbanden du ser i sortimentet är väldigt unika och passar till många olika tillfällen.