Bud To Rose

Bud To Rose firar individualitet och omfamnar kontraster och motsatser i allt, som kommer till liv i varje skapelse genom valet av material, texturer och former. Blanda feminin look med kantig; tuff med söt; hårt med mjukt. Namnet "Bud till Rose" bär en symbolik av dessa polariserade fundament, de rena och skarpa linjer av en knopp möter mjuka kvinnligheten av en ros.

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Bud To Rose

Bud To Rose – feminina smycken med en tvist

Bud To Rose är ett populärt smyckesföretag som drivs av designern Diddi Camilla Nihlén. Sedan 2006 har hon skapat unika och trendiga smycken som både känns skandinaviska och feminina med en tvist. Design har själv berättat att hon skapar smycken som hon vill bära, sedan visade sig intresset för hennes kollektioner bli väldigt stort. I vårt sortiment av Bud To Rose kan du tydligt se en röd tråd bland smyckena, de är skandinaviskt stilrena men har ändå kreativa inslag, exempelvis små fjärilar eller vingar. Vad som verkligen kännetecknar halsband och armband från varumärket är att kontraster möts. Genom att noggrant välja ut material som är motsatser och blanda feminint med hårda linjer och kanter, skapar det nya och unika smycken. I sortimentet kan du hitta exklusiva smycken av högsta kvalitet. Diddi Camilla använder material som rosépläterad metall och äkta silver och du kan lita på att både beständighet, kvalitet och design håller sig år efter år.

Så började det

Året var 2006 och Diddi Camilla hade precis tillverkat ett handgjort halsband till sig själv, något hon tyckte var fint och vill använda. Hon blev rentav chockad av det gensvar och alla komplimanger hon fick. Det visade sig tydligt att det fanns många andra kvinnor som gillade Diddi Camillas stil och också vill ha smycket. Med detta gensvar i bagaget blev hon mycket inspirerad av att fortsätta tillverka smycken och nu, drygt 10 år senare, erbjuder Rose To Bud till och med en herravdelning – btr MAN. Letar du efter presenter till honom? Vi på Safira erbjuder mängder av snygga och trendiga läderarmband, halsband och fina ringar som passar perfekt att ge bort till pappa, pojkvännen eller kompisen!

Kontraster

Det är kontrasterna i smycken från Bud To Rose som gör varumärket så unikt. Genom att blanda hårt med mjukt, feminint med maskulint, modernt med klassiskt och tufft med sött, lyckas Diddi Camilla ständigt överraska oss med nya smycken. De unika halsband och armband du ser i sortimentet känns originella samtidigt som de känns som en självklarhet i det rådande modet. Kanske är det något med materialvalet, den stilrena designen blandat med klassiska inslag, som gör att smyckena känns så tidlösa. Gillar du att blanda material? Satsa på snygga armband från Bud To Rose och matcha dessa med våra stålarmband eller läderarmband. Vi erbjuder vackra smycken både för herrar, damer och barn.

Skandinavisk design – ett närvarande element

Den röda tråden i Bud To Rose är utan tvekan den skandinaviska stilrenheten. För även om Diddi Camilla får inspiration när hon är utomlands och reser, återvänder hon alltid tillbaka till Norden och den skandinaviska designen. Den spännande mixen är väldigt snygg. Men när kommer egentligen inspirationen till Diddi? Designern berättar att 90 % av hennes smyckesidéer kommer när hon ligger i sängen, redo att somna. Det är just därför hon alltid har en liten skissbok på nattduksbordet, ifall hon vaknar mitt i natten med en snilleblixt. För dig som älskar modern design och att följa modets trender är Bud To Rose ett bra val. Du kommer garanterat att få inspiration från de vackra halsbanden, de små figurerna och de gedigna materialen. Matcha gärna med andra accessoarer som en snygg damklocka, för att skapa din egen stil eller förstärka din outfit. I vårt sortiment av Bud To Rose kan du hitta prisvärda men samtidigt exklusiva och lyxiga smycken. Dessa kan du utan problem använda från morgon till kväll – från jobb till fest. Överraska en väninna, din mamma eller din partner med ett vackert smyckes-set från Bud To Rose! Du kan hitta vackra presentaskar hos oss som du kan förpacka presenten i. Placerar du din beställning idag är det största sannolikhet att du får den redan imorgon – vi på Safira har Nordens snabbaste leveranser och levererar på en arbetsdag.