Caroline Svedbom

År 2014 bestämde Caroline Svedbom sig för att följa sin dröm och designa eget. En dröm om en färgstark, feminin collection som inspirerats från hennes resor i södra Europa, möte med olika personligheter och passionen för glamourösa juveler. Idag är Caroline Svedbom Jewelry ett välkänt varumärke och uttrycker färg och feminin design och säljs exklusivt hos modebutiker, hotell och salonger i Sverige, Norge, Spanien, Grekland, Frankrike och Tyskland.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Caroline Svedbom

Caroline Svedbom skapar exklusiva smycken som passar alla

Caroline Svedbom är en svensk designer som tidigt insåg att hon ville hålla på med smycken. Intresset för smycken kanske kom naturligt eftersom hon hade en far som arbetade inom smyckesbranschen. Året var 2014 när hon lanserade sin första kollektion och sedan dess har det tagit fart väldigt snabbt. Hennes första smycken var en serie med de numera klassiska droppörhängen. Dessa gjorde succé direkt och du kan än idag hitta dessa spektakulära örhängen här hos oss på Safira. Vi har dock samlat mer än bara örhängen från Caroline Svedbom. Med ett formspråk som är uttrycksfullt och som även har en härlig, feminin design har Caronline Svedbom imponerat under lång tid. Hennes smycken ger din stil en elegant och exklusiv känsla utan att vara alltför kostsamma. Förutom hennes vackra örhängen hittar du även armband, halsband och ringar. De passar utmärkt att matcha med varandra eller med andra snygga smycken som du kan hitta här hos oss. Örhängen, ringar, armband och halsband från Caroline Svedbom är perfekta för dig som vill unna dig själv ett eller flera smycken som du kommer att kunna använda under många år. Ett vackert halsband med en gnistrande kristall är ett bra alternativ när du vill snygga till dig lite extra i vardagen eller när du ska på en finare tillställning, exempelvis bröllop eller galafest, dessa kan du hitta här. De vackra och gnistrande stenarna drar till sig allas blickar utan att vara för pråliga. Det är helt enkelt smakfulla smycken som visar att du har en sofistikerad stil.

Caroline Svedbom smycken med Swarovski

Om du vill ha en vacker gnistrande sten som är minst lika fin som en diamant men med ett mycket lägre pris är det Swarovski du vill ha. Alla vackra stenar som du hittar hos smycken från Caroline Svedbom kommer från Swarovski, ett företag från Österrike som numera är kända över hela världen. Caroline har även lyckats ta fram både armband, halsband och andra smycken som utnyttjar material som mässing och sterling silver på bästa möjliga sätt. Om du vill kunna hitta smycken som passar just dig är vårt tips att utnyttja vår filtreringsfunktion. Med hjälp av denna funktion kan du enkelt ange vad som ska visas på sidan. Du kan exempelvis filtrera baserat på ett ungefärligt pris, om det ska vara smycken gjorda av mässing eller sterling silver och många andra variabler. När du väl har filtrerat kan du även sortera sökningen. Se våra allra mest populära smycken från Caroline Svedbom högst upp eller ange att du vill att våra billigaste smycken ska komma på topp. Om du redan har kollat igenom utbudet och kan du ange att du bara vill se våra senaste nyheter. Alla älskar att gnistra som en stjärna, speciellt när det kommer från smycken från Caroline Svedbom. Vi har samlat ett stort utbud med alla möjliga typer av smycken från denna svenska designer. Du kan hitta örhängen med djupt mörkblå kristaller eller armband med två gula Swarovskistenar. Välj en färg som matchar just din outfit och fullända den redan idag. Kom ihåg att vi inte bara levererar våra produkter snabbt, vi ser även till att du får det bästa priset med hjälp av vår prisgaranti. Skulle du exempelvis hitta samma smycke billigare hos en annan svensk butik kommer vi att matcha priset. Du kan läsa mer om detta här på vår hemsida. Naturligtvis har du även många andra typer av smycken att beställa här från oss. Vi har samlat allt, från vackra vigselringar till parsmycken samt manschettknappar för den som vill se stilig ut i skjorta. Kolla in vårt stora utbud och bli inspirerad redan idag.