Armband

Caroline Svedbom

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Armband Caroline Svedbom

Armband från Caroline Svedbom gör din stil mer elegant

Caroline Svedbom är en av få smyckesdesigners som klarar av att designa vackra och exklusiva smycken med hjälp av material som inte kostar alltför mycket. Med hjälp av mässing, sterling silver och Swarovskikristaller har hon skapat riktiga mästerverk som du kan använda för att förgylla din outfit, oavsett om det är dina vardagskläder eller en elegant galaklänning som du ska ha till fest. Detta gäller i hög grad för Caroline Svedbom armband som du kan hitta här hos oss. Armbanden finns med flera olika formspråk. Du kan hitta armband med stretch, fullt smyckade med ett dussin gnistrande kristaller i alla möjliga färger. Du kan även hitta armband som inte är elastiska utan stela. Dessa eleganta öppna armband har två stora kristaller i varsin ände med minst lika många olika färger.

Matcha ditt armband från Caroline Svedbom med din klädstil

Just det här med att kristallerna finns i olika färger är en av de stora fördelarna med smycken från Caroline Svedbom. Du kan inte bara hitta hennes armband i flera vackra färger, det gäller även för hennes halsband, örhängen och ringar. Detta ger dig möjligheten att matcha smycket med din outfit. Eftersom de dessutom har ett väldigt konkurrenskraftigt pris jämfört med många liknande varumärken kan du med fördel beställa hem flera olika smycken. Du kan hitta alla hennes olika smycken, från halsband till örhängen, här på vår hemsida. Som du kanske har märkt finns det en klar röd tråd mellan alla smycken från Caroline Svedbom. Hon kan med små medel skapa magnifika smyckeskonstverk som tar tillvara på de gnistrande egenskaperna från Swarovskikristallerna.

Eftersom hennes smycken har ett likartat formspråk kan du enkelt matcha ett armband från Caroline Svedbom med hennes örhängen eller halsband. De kompletterar varandra väl och kommer garanterat att dra till sig allas blickar, oavsett vilken outfit du har på dig. Vi på Safira erbjuder mycket mer än bara smycken från Caroline Svedbom, även om vi är mycket stolta över att kunna erbjuda väldigt fina produkter från en svensk smyckesdesigner. Vårt utbud av ringar, örhängen, klockor och mycket mer passar inte bara alla möjliga typer av stilar, de passar även till olika tillfällen. Är du bjuden som gäst till ett bröllop? Då kan det vara lämpligt att kolla upp alla våra bröllopspresenter. Med hjälp av dessa kan du ge bruden eller brudgummen ett smycke som de kommer att uppskatta resten av sitt liv. Är det du själv som ska gifta dig? Passa på att överraska din blivande partner med ett strålande smycke från Caroline Svedbom. Kom ihåg att det även kommer en dag efter bröllopsnatten. Ett vackert halsband eller ett par örhängen med droppdesign kommer att göra stor succé som morgongåva. Vi erbjuder även smycken som kan passa bra för andra tillfällen än bröllop. Är fars dag på gång? Ska ditt barnbarn konfirmera sig? Kolla in våra produkter för speciella tillfällen för att hitta något som kan passa just ditt speciella tillfälle.

Unna dig själv ett snyggt och prisvärd smycke

Många uppskattar smycken från Caroline Svedbom tack vare priset. Vi på Safira har inte bara plockat in massor av olika produkter från denna välkända svenska designer, vi har även sett till att du får de bästa priset. Tack vare vår prisgaranti kan du alltid vara säker på att du gör en riktigt bra deal. Skulle du hitta en annan aktör på den svenska marknaden som erbjuder samma smycke fast för ett lägre pris kommer vi att matcha priset direkt. Kom ihåg att när du beställer ett eller flera smycken från oss på Safira så får du hem din beställning blixtsnabbt. Det tar oftast bara en leveransdag.