Halsband

Caroline Svedbom

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Halsband Caroline Svedbom

Caroline Svedbom halsband är perfekta för finare tillfällen

Om du inte redan känner till Caroline Svedbom så är det hög tid att du blir varse om denna otroligt duktiga svenska smyckesskapare. Hennes smycken andas både elegans och lyx utan att de kostar alltför mycket. Caroline Svedbom vet verkligen hur man förvandlar ett smycke till ett riktigt konstverk. Det gäller inte bara hennes klassiska droppörhängen utan även hennes andra smycken, exempelvis dessa halsband som du hittar här på vår sida. Med hjälp av material som sterling silver och mässing som hon kombinerar med de Swarovskikristallernas gnistrande egenskaper har hon lyckats ta fram smycken som verkligen förgyller din vardag. De flesta halsband som du ser framför dig har ett väldigt snarlikt formspråk som många av hennes andra smycken. I detta fall handlar det om en enkel kedja med en stor kristalldroppe. Själva stenen är en Swarovskikristall. Det finns många fördelar med just dessa kristaller. Först och främst ser det nästan ut som om denna kristall skiner eftersom den reflekterar ljus likt en riktig diamant. De är dock betydligt mycket mindre kostsamma att ta fram jämfört med de hårda diamanterna som du kan hitta hos diamantsmycken. Stenen, själva huvuddelen av smycket, är formad som en stor droppe. Den drar ögonblickligen åt sig allas blickar. När du har på dig ett halsband från Caroline Svedbom kan du räkna med att få många komplimanger, kanske till och med lite avundsjuka blickar.

Matcha ditt halsband från Caroline Svedbom med andra smycken från samma serie

En stor fördel med att Caroline använder samma formspråk hos sina olika smycken är att de matchar varandra väldigt väl.

När du bär flera av hennes smycken samtidigt får din stil en enhetlig känsla. Med tanke på att stenarna på hennes smycken finns i många olika färger och inte är alltför kostsamma kan du med fördel matcha halsbandet, ringen eller ett par örhängen med varandra och med ditt klädesval. Om du exempelvis ska på en gala eller något annat event där du förväntas bära en vacker klänning kan det se väldigt fint och effektfullt ut om du använder ett Caroline Svedbom halsband med en sten i samma färg som klänningen eller med en komplettande färg. Det är ett smakfullt sätt att sätta pricken över i:et på din outfit.

Vi ser till att du alltid får bra priser

Även om Caroline Svedboms smycken redan från början är väldigt prisvärda har vi på Safira gjort vårt yttersta för att du som kund ska få det bästa möjliga priset. Det är vårt sätt att visa våra kunder lite uppskattning. Du kan själv säkerställa att vi ger dig det lägsta priset med hjälp av vår prisgaranti. Om du hittar en svensk återförsäljare som erbjuder samma halsband, ring eller smycke som du hittar hos oss kommer vi att matcha priset. Detta är en garanti som även gäller upp till 14 dagar efter att du har genomfört köpet. För exakta villkor kan du klicka här. Det gäller inte bara smycken från detta varumärke utan det gäller alla våra smycken. Kolla in vårt stora utbud och unna dig själv något du verkligen tycker om. Det är lätt att falla för alla de vackra produkter vi erbjuder. Kom ihåg att vi även har smycken som passar till speciella tillfällen, exempelvis som dopgåvor, inför farsdag eller som en överraskning till din partner. Vi erbjuder både herrsmycken och damsmycken. Våra klockor passar dessutom till alla, oavsett kön eller ålder. Ett tips är att använda vår filtrering för att få fram just de smycken som passar dig. Du kan filtrera baserat på pris, material och många andra variabler. Om du fortfarande tycker att du har fått lite för många smycken att kolla igenom kan du alltid sortera också. Antingen väljer du att sortera så att våra mest populära smycken hamnar först eller så kan du sortera utefter pris. Oavsett hur du väljer att göra är vi övertygade om att du kommer att kunna hitta ett smycke som du verkligen tycker om, antingen från Caroline Svedbom eller från något av våra andra varumärken.