Örhängen

Caroline Svedbom

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Örhängen Caroline Svedbom

Caroline Svedhom örhängen kan verkligen få din stil att skina

När Caroline Svedbom lanserade sin första kollektion började alltihop med hennes örhängen och det är verkligen något speciellt med dessa smycken. Först och främst har vi själva designen. Caroline Svedbom använder sig av gnistrande Swarovskikristaller. Dessa ger verkligen ett glamoröst och elegant intryck. Dessa kristaller liknar på många sätt riktiga diamanter men har en betydligt lägre kostnad. Genom att även använda sig av mässing vid tillverkandet av sina smycken kan du hitta smycken från Caroline Svedbom till riktigt bra priset. Vi på Safira erbjuder inte bara hennes numera klassiska örhängen. Hos oss kan du även hitta hennes ringar, halsband och armband.

Smycken som passar ihop väl

Alla de smycken du hittar hos oss är som gjorda för varandra. De delar samma härliga formspråk och använder sig allihop av Swarovskikristaller. Tillsammans ger de din stil en enhetlig känsla som känns väldigt smakfull och lyxig. Eftersom du dessutom kan hitta hennes smycken i flera olika färger finns det inget som hindrar dig från att beställa smycken som matchar en specifik outfit, kanske en galaklänning eller någon annan typ av stil som du tänkte använda för ett speciellt tillfälle. Det bästa med att handla hos oss på Safira är priset. Vi ser alltid till att du får ett bra pris på dina produkter, oavsett om du köper smycken från Caroline Svedbom eller om du väljer att köpa riktiga diamantringar. Vårt utbud består av smycken från alla möjliga varumärken och vi gör alltid vårt bästa för att du ska få det lägsta priset. Skulle det någonsin vara så att du hittar en produkt som vi erbjuder för ett bättre pris hos en annan svensk aktör kommer vi att matcha priset direkt.

Detta gäller även efter att du har gjort en beställning (upp till 14 dagar efter). Du kan läsa mer om vår prisgaranti genom att klicka på länken längst ned på sidan.

En perfekt present att ge bort

Första gången du ser ett par örhängen från Caroline Svedbom kommer du att överraskas av hur lyxiga de känns. De skulle lika gärna ha kunnat kosta tio gånger mer, vilket är en av anledningarna till att så många förälskar sig i just hennes smycken. Om du vill överraska din partner eller någon annan som du håller kär kan dessa örhängen passa perfekt. Du kan alltid matcha beställningen med något annat från vårt sortiment, kanske något som du hittar i vårt utbud av smycken som är gjorda av guld. Vi på Safira har även samlat smycken i olika kategorier för att förenkla för dig att hitta något passande. Söker du något inför fars dag? Vill du hitta något som du kan ge bort som morgongåva? Har du ett dop som närmar sig? Kolla in kategorin Övriga smycken. Där hittar du underkategorin Speciella tillfällen. Som du kanske misstänker har vi samlat produkter här som passar alla möjliga typer av ögonblick i livet, från studenten till julafton.

Unna dig själv ett par örhängen från Caroline Svedbom redan idag

Alla förtjänar vi att få känna oss extra fina ibland. Med hjälp av ett par Caroline Svedbom örhängen kommer du direkt att känna dig extra glamorös. Dessa örhängen passar både till utekvällar med väninnorna och som ett komplement till arbetsoutfiten. Med tanke på att de har ett väldigt överkomligt pris kan du med fördel unna dig själv ett par örhängen och kanske något annat fint som du kan hitta här hos oss. Beställ redan idag så ser vi till att du får hem dina smycken blixtsnabbt. Oftast tar det endast en leveransdag, sedan är paketet framme hos dig.