Chrysalis

Chrysalis är en brittisk smyckesvarumärke som hyllar den glädje som finns i kärlek och vänskap. Designat för att dela minnen av de där speciella ögonblicken i livet, varje smycke är prytt med talismaner och andliga symboler, som kombinerar färg och mening.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Chrysalis Varumärken

Chrysalis skapar smycken med symbolik

Söker du efter ett par vackra smycken som du kan använda både till vardags och till fest? Vill du att de ska vara lite bohemiska och världsliga, samtidigt som de är eleganta och väldesignade? Då kommer du att älska Chrysalis. De har tagit fram smycken fyllda med symboliska tecken och talismaner. Det är en magisk kombination av färg, mening och smakfull design. Bakom varumärket Chrysalis har du Andrea och hennes make David, ett engelskt par som tillsammans har lett företaget från klarhet till klarhet. Allt började med att Andrea fann inspiration hos smyckesmakarna i Nepal, inspiration som hon sedan använde för att lansera sina egna smyckekollektioner 2007. Idag går hennes smycken att hitta över hela världen, inklusive här i Sverige hos oss. Vi på Safira är stolta över att kunna erbjuda Chrysalis spirituella armband. Namnet Chrysalis kommer från det engelska ordet för puppa, det vill säga stadiet som en larv befinner sig i strax innan den ska förvandlas till en magnifik och underbar fjäril. Det passar väl till den symbolik som du kan hitta hos deras smycken eftersom de har talismaner som sägs skydda mot både ondska och otur. Ett bra exempel är de armband från Chrysalis som du hittar hos oss. De kommer i flera olika former och färger. Dessutom har de olika små symboler som härstammar från världens alla hörn. Designen skiljer sig från många av våra andra armband som vi erbjuder.

Symboler som betyder något

Några armband kommer exempelvis med hängande sparvar. Dessa små härliga fåglar lever tillsammans i en stor flock och de tar alltid hand om varandra. Om du vill visa uppskattning till någon som har tagit hand om dig, eller om ni kanske har tagit hand om varandra, är detta en utmärkt present att ge bort. Chrysalis fortsätter med detta tema, det vill säga att erbjuda smycken med symbolik.

Det finns armband med talismaner som symboliserar styrka, femininitet och skönhet. Du kan hitta armband med det klassiska skyddande ögat, en symbol som avvärjer dåliga känslor och negativitet. Vi har även samlat armband som helt enkelt är vackra att använda och vars symbolik är lite mer diskret. Dessa armband är lite mer enfärgade och finns i olika färger och med olika material. Du kan enkelt hitta ett smycke som du tycker om själv eller som kan passa bra som present, både från Chrysalis och från några av våra andra varumärken.

Du kan själv ge dina smycken en speciell betydelse

Även om dessa armband har små vackra talismaner och dylikt som har en specifik betydelse är det i slutändan bara den betydelse du själv ger dina smycken som spelar någon roll. Om du exempelvis överraskar din partner med ett vackert armband från Chrysalis i slutet av en perfekt dag som du redan fyllt med vackra ögonblick och härliga minnen kan du räkna med att armbandet kommer att vara speciellt för er bägge. Skapa din egen symbolik med hjälp av alla våra vackra ringar och halsband eller med hjälp av andra typer av smycken som du kan hitta här hos oss.

Presenter och överraskningar, både för dig själv och för andra

Vi på Safira har samlat smycken från hela världen. Du kan hitta produkter i alla möjliga prisklasser, former, färger och material. Dessa passar inte bara utmärkt för dig som vill ha ett vackert smycke för finare tillfällen. Vi har även samlat produkter som passar bra som doppresenter, som bröllopsgåvor eller som en uppskattad present för fars dag. Du kan även hitta produkter som du skulle uppskatta själv. Det är aldrig fel att unna sig något nytt och vackert i form av ett passande smycke. Kanske som en belöning för något du har gjort eller kanske bara för att du känner för det. Hitta något du tycker om hos oss och beställ det redan idag.