Cluse

Cluses historia handlar om människor som befinner skönhet i enkelhet. Enkelt är inte om att vara vanlig. Det handlar om att ha fötterna på jorden, vara sofistikerad och sann mot sig själv. Bort från distraktioner och fokusera på det som verkligen är viktigt i livet. Med detta tänkesätt är Cluse engagerade i att skapa klockor som representerar elegans och minimalism. Klockor som strävar efter att vara en del av människor som är medvetna om sin stil. En Cluse klocka tar ut det bästa av ditt utseende och slutför din outfit. Cluse är det inte bara för att ange tid, men att definiera dina bästa stunder och fånga uppmärksamhet i all enkelhet. Köp din Cluseklocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Cluse

Cluse har skapat klockor med elegant design och stilrenhet

När det kommer till klockor finns det otaliga modeller att välja mellan. Skillnaden ligger i detaljerna och i företaget bakom produkten. Cluse är ett klockföretag från Nederländerna som verkligen har lyckats få till detaljerna på ett bra sätt hos sina klockor. Allt är genomtänkt, från materialet som används för klockarmbandet till sömmarnas färg eller länkarnas känsla. Klockorna från Cluse känns eleganta och lyxiga att bära. Det bästa av allt är att du kan hitta många olika typer av klockor, i vissa fall klockor med unika drag som exempelvis urtavla av ren marmor. Om du vill unna dig själv en ny klocka är Cluse ett riktigt bra alternativ, oavsett om du söker dam- eller herrklockor. Vi har ett stort utbud av just klockor i vårt stora sortiment och just Cluse skiljer sig från mängden genom sin stilrena och eleganta design. Eftersom de använder sig av olika material kan du alltid hitta en klocka som passar just din personliga stil. De använder alla möjliga material, från armband i läder eller kirurgiskt stål till urtavlor i metall eller ådrat marmor. Vissa band kan dessutom bytas ut, perfekt om du vill kunna matcha klockan till olika klädstilar.

En present till dig själv eller din partner

Klockor är en present som alltid uppskattas och som dessutom passar bra som present för alla möjliga tillfällen. Ska din partner, släkting eller nära vän fylla år? En vacker klocka känns både lyxig och praktisk. Börjar fars dag närma sig? Vi har ett flertal olika smycken som kan passa bra för just fars dag men en klocka är ett säkert kort för den som inte riktigt vet vad som skulle kunna passa. Du kan naturligtvis även köpa en ny klocka till dig själv.

Vill du se lite stiligare ut på jobbet kan du med fördel matcha klockan och klockarmbandet till din dagliga arbetsoutfit. Eftersom du dessutom kan hitta många klockor hos oss, både från Cluse och från andra klockmärken, där du har möjlighet att byta armband, kan du alltid köpa in flera armband för att matcha tillsammans med dina kläder.

Mer än bara klockor

Vi på Safira har ett enormt utbud av smycken. Vårt sortiment sträcker sig från både lyxiga och enklare klockor till vackra ringar, glamorösa örhängen, fina halsband och mycket mer. Vi har gjort vårt allra bästa för att alla ska kunna hitta något de tycker om hos oss. Det gäller inte bara själva utbudet av smycken utan även priset. Vi vill erbjuda så bra priser som möjligt. För att säkerställa att vi alltid har det lägsta priset har vi vår prisgaranti. Denna anger att vi matchar priset om du skulle hitta en aktör på den svenska marknaden som har ett lägre pris än oss. Det gäller även inom 14 dagar efter att du har slutfört ditt köp. Hör bara av dig till oss så ser vi till att du får det bästa priset på dina varor.

Pryd dina armar med en vacker klocka eller ett smycke

En klocka är alltid snygg helt för sig själv men den kan även passa bra tillsammans med ett vackert smycke i en matchande stil. En stilren klocka från Cluse med ett snyggt läderarmband i brunt läder kan du exempelvis kombinera med något av våra andra läderarmband. Vårt stora utbud av armband innehåller inte bara just material som läder utan även guld, silver och stål för att nämna några. Dessa kan verkligen sätta pricken över i:et för din outfit. Hitta ett armband eller varför inte något annat smycke som matchar den klocka du vill ha från Cluse. Beställ alltihop tillsammans så skickar vi hem dina saker blixtsnabbt. Oftast tar det bara en leveransdag innan du får hem dina varor. Om du har några frågor kring våra produkter eller leveranser är du alltid välkommen att höra av dig till oss.