Daniel Wellington Klockor

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE - Daniel Wellington klockor har en elegant design som passar för alla tillfällen. DW Klockorna är enkla och sofistikerade till utseendet och du kan enkelt byta band på klockorna för att skapa en annan karaktär. Se våra kollektioner av herrklockor, damklockor eller klockarmband. När du handlar hos SAFIRA får du garanti för att du har köpt en autentisk Daniel Wellington-klocka. GRATIS GRAVYR  - Vi graverar din klocka - utan extra kostnad! Gör din klocka personlig och helt unik med ett namn, ett viktigt datum eller kanske en kort hälsning. Fyll enkelt i önskad gravyr inne i produkten. Gravyren görs på baksidan av klockans boett, antingen i överkant likt en båge, i nederkant vågrätt eller båda. Du väljer själv. Se exempelbilder i varje artikel. Enbart hos Safira!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Daniel Wellington Klockor

Daniel Wellington klockor för män och kvinnor

Filip Tysander, grundaren bakom det framgångsrika klockföretaget Daniel Wellington var ute och reste då han mötte en mycket intressant man. Mannen, en äldre gentleman, hade en oklanderlig stil, en utsökt smak och en otroligt snygg klocka. Mannen, Daniel Wellington, bar en gammal vintageklocka med en sliten NATO-rem, det var just denna stil som inspirerade Filip att grunda företaget. Namnet kommer givetvis från samma brittiska gentleman som Filip träffade, någonstans på andra sidan jorden. För dig som uppskattar en stilren och klassisk look, kommer vårt sortiment av Daniel Wellington klockor, garanterat att tilltala dig. Stilen som präglar DW är de stilrena dragen, den minimalistiska designen och samtidigt den klassiska looken. Varumärket säljer både klockor med marina NATO-remmar men även i äkta läder. Du kan välja bland flera färger och varianter, här finns något för alla män och kvinnor. Förstärk din personliga stil med Daniel Wellington.

Klockarmband

Har du redan en fin klocka som du älskar? Varför inte ge den en ny look med ett nytt klockarmband? Daniel Wellington säljer mängder av separata klockarmband som fungerar utmärkt till deras egna klockor men även till andra modeller. I sortimentet kan du hitta läckra läderarmband i olika nyanser, dessa passar riktigt bra till en mer klassisk urtavla eller något stilrent. Vi erbjuder även Daniel Wellington klockarmband i NATO-remmar, dessa finns i olika färgkombinationer, exempelvis marinblått och rött eller rosa och blått, riktigt snyggt! Förutom att Daniel Wellington är experter på klockor har de även ett utbud av vackra smycken. Hos oss på Safira kan du bland annat beställa trendiga armband som passar perfekt till en DW klocka. Armbanden från Daniel Wellington är stilrena cuffs, du kan beställa både roséguld och silver. Just dessa material finns att återfinna bland utbudet av klockor – tanken är att du ska kunna matcha klockan med smycket. Ett presenttips är att ge bort ett vackert silverpläterat stålarmband tillsammans med en matchande Daniel Wellingtonklocka, en väldigt fin present som passar till både kvinnor och män.

Stilrenhet – A och O för Daniel Wellington

När det kommer till klockornas design kan du tydligt se de rena linjerna och stilrena urtavlorna. Grundaren Filip ville skapa en klocka som gick att mixa och matcha med olika armband. Därav vill han inte att själva klockan skulle ha alldeles för utmärkande drag eller överväldigande detaljer. Istället skapades en perfekt rundad klocka, tunn och elegant med en minimalistisk design – en klocka för alla tillfällen. För dig som uppskattar en stilren och klassisk look, är klockor från Daniel Wellington rätt val. Men visste du att vi på Safira även erbjuder många andra stilrena och enkla smycken? Hos oss kan du beställa utsökta silverhalsband i enkel design, vackra ringar och mycket mer. Matcha gärna tillsammans med din nya klocka för att sätta pricken över i:et.

Beställ en personlig klocka från DW

När du beställer en ny klocka från Daniel Wellington erbjuder vi på Safira möjligheten att gravera klockans boett. En personlig gravyr kan göra klockan perfekt till pappa på 50-årsdagen, att ge bort som en romantisk present på årsdagen eller att unna dig själv med. Gravera något passande, kanske en hälsning, ett datum eller något helt annat. Lär dig mer om hur vi graverar klockor hos Safira!

ICONIC LINK

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld.