Dyrberg/Kern

I samma ögonblick som Gitte Dyrberg och Henning Kern möttes slog deras unika kemi och kreativa låga direkt eld. Som Creative Directors, designhjärnor och drivkrafterna bakom, är Dyrberg/Kern idag - 29 år senare - ett fantastiskt varumärke som aldrig upphör att fascinera och locka konsumenter. Deras uppdrag är tydligt: Att vara ett förstahandsval för moderna och självsäkra kvinnor att uttrycka sin stil och skönhet. Hur? Genom att erbjuda en omfattande och uppfinningsrik utbud av ikoniska klassiker och ett hett förhållningssätt till stil och finess. En fascination för konst, arkitektur, inredning, design, geometri, natur, film och musik har påverkat Dyrberg och Kern's förmåga att kontinuerligt överraska och förföra konsumenterna att bli förälskad i deras produkter.

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern – lyxigt och exklusivt

I 29 år har det populära smyckes- och accessoarvarumärket Dyrberg/Kern tillverkat omtyckta produkter av hög kvalitet. Det hela började med att helt olika personer – Gitte Dyrberg och Henning Kern möttes. De två personerna fick genast en fantastisk personkemi som blev grunden till företaget. Varför Dyrberg/Kern har en så unik design beror mycket på att Gitte och Henning är två helt olika konstnärer. När de två gick ihop och skapade företaget föddes en helt ny design. Idag riktar varumärket in sig på moderna kvinnor som vill kunna uttrycka sin individuella stil genom smycken. Smyckena ska alltså förstärka kvinnans egen karaktär och personlighet, något de verkligen gör. I vårt utbud av Dyrberg/Kern hittar du mängder av vackra smycken, allt från lyxiga armband till ringar och klockor. Vad som är så fantastiskt med det danska smyckesföretaget är att de tillverkar väldigt skilda stilar. För att kunna erbjuda alla kvinnor något måste såklart smyckena se olika ut. Här kan du hitta stilrena och exklusiva smycken i äkta silver och guld, men även smycken som känns bohemiska med dekorativa stenar i vackra färger. För dig som älskar en lyxig och sofistikerad stil kommer förmodligen att hitta mängder av intressanta produkter. Här finns det gott om gnistrande stenar, stora lyxiga ringar och fantastiska armband prydda med Swarovskikristaller. Oavsett om du vill förnya ditt smyckeskrin med utsökta smycken av hög kvalitet, eller om du vill ge bort en minst sagt exklusiv present, har du allt du behöver här.

Vackra klockor för trendriktiga kvinnor

Förutom att Dyrberg/Kern erbjuder ett brett urval av vackra smycken är de även kända för sina fina klockor. I vårt sortiment kan du hitta mängder av snygga modeller.

Här finns allt från guld- eller silverfärgade klockor till modeller i sportig, exklusiv och stilren design. Beroende på vilken stil du tilltalas av kan du garanterat hitta något som du gillar. Förutom runda urtavlor kan du även köpa fina klockor i rektangulär form, något som ger ett mer stilrent intryck. Kom ihåg att vi på Safira bjuder på en valfri gravyr när du köper en klocka från Dyrberg/Kern. Gravyren hamnar på boettens övre och undre sida. Du kan gravera in en hälsning, ett namn, ett datum eller kanske ett fint citat – det är du som väljer! Gillar du personliga smycken med gravyr? Vi på Safira erbjuder ett väldigt stort och varierat utbud av vackra gravyrsmycken för både herr och dam. Just graverade smycken passar väldigt bra att ge bort då du själv kan sätta en personlig prägel och därmed även anpassa det så det passar perfekt för personen du vill ge det till.

Dyrberg/Kern för män

Även om Dyrberg/Kern kanske mest är kända för sina exklusiva och lyxiga damsmycken kan du även beställa trendiga herrsmycken från varumärket. När det kommer till herrarnas utbud har smyckesföretaget satsat mer på material som läder och stål. Här går färgerna i vitt, svart och brunt, mycket vackert och maskulint. Men precis som för damerna erbjuder Dyrberg/Kern även herrsmycken i många olika designer. Här finns något för alla män, oavsett om du gillar en rockig och tuff stil eller något mer elegant. Letar du efter presenter till honom? Om du hittar ett armband i vårt sortiment av herrsmycken från Dyrberg/Kern kan du i många fall beställa en gravyr. Är det bråttom med beställningen men vill du samtidigt gärna ha gravyr? Du behöver inte oroa dig. Vi på Safira erbjuder Nordens snabbaste leveranser, detta innebär att vi kan leverera din beställning redan imorgon, även om du beställt ett smycke med gravyr! Har du särskilda önskemål gällande gravyren eller behöver du lite rådgivning? Vi på Safira vill gärna hjälpa dig hitta rätt! Kontakta vår duktiga kundsupport genom att slänga iväg ett mejl till oss eller slå oss en pling!