Dyrberg/Kern Armband

Dyrberg/Kern

Fallande ordning
Filter

6 av 6 produkter

Fallande ordning
Filter

6 av 6 produkter

Dyrberg/Kern Armband Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern armband i mängder av designer

Att danskarna är i framkant när det kommer till design, råder det inga tvivel om. Dyrberg/Kern, det Köpenhamnbaserade smyckesföretaget, är inget undantag. För alla moderna och självständiga kvinnor som letar efter smycken som kan komplettera och förstärka deras stil, är detta varumärke helt rätt. I vårt sortiment kan du hitta fantastiska Dyrberg/Kern armband i mängder av olika designer och prisklasser. Dyrberg/Kern grundades av två helt olika konstnärer – Gitte och Henning. När de två startade företaget föddes en helt ny design, en design som tilltalar alla kvinnor oavsett stil. När du vill ha ett hållbart och vackert armband med karaktär, är det från detta sortiment du hittar det. Ett armband är något som du kan bära varje dag och dessutom både till vardagliga tillfällen eller på fest. Kanske dras du åt sofistikerade och exklusiva smycken? Då har vi mängder av lyxiga Dyrberg/Kern armband i äkta guld eller silver. Du kan även hitta kristallprydda smycken med Swarovskikristaller, riktigt fina! När du beställer ett armband från Dyrberg/Kern kan du använda det år efter år. Dessa smycken håller samtliga god kvalitet och tillverkas med precision för att nå kraven som varumärket sätter.

Diskret eller utstickande?

Eleganta, diskreta och stilrena eller mer iögonfallande och stora – vilken stil föredrar du? Ibland kan det vara kul att verkligen få klä upp sig och känna sig som en prinsessa eller drottning! Med ett Dyrberg/Kern armband i exklusiv design kan du enkelt känna dig redo för både gala och bröllop. Du kan enkelt hitta flera olika armband som matchar, exempelvis ett brett guldarmband tillsammans med ett pärlarmband med guldetaljer. För att sätta pricken över i:et kan du även lägga till en snygg klocka med liknande detaljer, så snyggt! För dig som letar efter mer vardagliga smycken erbjuder Dyrberg/Kern mer stilrena varianter.

Här hittar du bland annat tunna och riktigt snygga armringar med en tvist. Den tunna metallringen har en öppning som möts i två vackra och glittrande kristaller – ett vardagssmycke med det där lilla extra. Förutom armband blir det snyggt att matcha ett halsband till smycket. Vi erbjuder mängder av fina och moderna halsband, ringar och örhängen som utan problem går att använda tillsammans med smycken från Dyrberg/Kern. Kolla exempelvis in vårt breda sortiment av gulsmycken, här hittar du mång trendiga modeller som kan bäras med guldarmband från Dyrberg/Kern. Kom även ihåg att det går alldeles utmärkt att även mixa och matcha guld med andra metaller, exempelvis silver eller stål. Kontrasten blir dekorativ och spännande!

Guld, silver eller kristaller?

Alla har vi våra favoriter och oavsett om dina är glittrande kristaller, elegant guld eller stilrent silver, har vi Dyrberg/Kern armband i alla material. Du kan till och med hitta fina smycken med halvädelstenar och pärlor i fina färger. Ibland kan det vara kul att matcha smycket med kläderna. Om du exempelvis har på dig en blå klänning kan ett snyggt armband med blå stenar vara väldigt fint. Missa inte vårt sortiment av Dyrberg/Kern ringar – här hittar du mängder av fina ringar med dekorativa stenar.

Handgjorda smycken av högsta kvalitet

Det finns en anledning till varför Dyrberg/Kern blivit så populära. Förutom att de är kända för sina vackra smycken och unika design, är även kvaliteten ett kapitel för sig. Detta är inga vanliga armband – varje smycke tillverkas för hand. I sortimentet kan du exempelvis hitta handknutna makraméarmband. Innan du får ditt armband från Dyrberg/Kern i handen har det arbetats och gåtts igenom av cirka 40 personer och 40 olika arbetsmoment. Allt för att säkerställa kvalitet och design. Behöver vi säga att armband Dyrberg/Kern passar utmärkt att ge bort som en finare present? För dig som verkligen vill imponera på din partner kan ett vackert armband från det danska smyckesföretaget vara perfekt. Överlämna presenten i våra presentaskar, vi erbjuder olika storlekar och har exempelvis ringaskar och boxar för större smycken.