Dyrberg/Kern Herrsmycken

Dyrberg/Kern

Fallande ordning
Filter

4 av 4 produkter

Fallande ordning
Filter

4 av 4 produkter

Dyrberg/Kern Herrsmycken Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern herrsmycken i varierad design

Söker du exklusiva smycken till bra priser? I så fall har du hittat rätt. Dyrberg/Kern är ett väletablerat företag inom smyckesindustrin och ett varumärke som många förknippar med kvalitet, design och prisvärdhet. Just här kan du hitta vårt sortiment av moderiktiga Dyrberg/Kern herrsmycken, exklusiva och lyxiga smycken för alla trendmedvetna män. Oavsett om du gillar en bohemisk, rockig eller elegant och sofistikerad stil, erbjuder Dyrberg/Kern armband och smycken för varje tillfälle. Har du inte hittat en perfekt present till pojkvännen än? Då har du alla chanser att beställa något fint härifrån. Som en stolt återförsäljare till Dyrberg/Kern erbjuder vi på Safira mängder av produkter och dessutom bra priser. Om du beställer över 1 000 kronor slipper du betala frakten. Letar du efter andra typer av smycken? Dyrberg/Kern erbjuder även ett stort urval av lyxiga klockor, kolla gärna in modellerna i vårt sortiment för att hitta något som passar. Du kan alltid kombinera en stilig herrklocka tillsammans med några av armbanden i sortimentet. Både armband och klocka är accessoarer som du kan använda varje dag, oavsett tillfälle. Med ett vackert armband runt handleden känns du lite mer uppklädd.

Exklusiv design till bra priser

Gitte och Henning, grundarna bakom Dyrberg/Kern, har en oklanderlig känsla för stil och design. Trots att de två konstnärerna är helt olika när det kommer till skapande, lyckas de ändå göra något helt fantastiskt när de jobbar ihop. Nu har det gått över 30 år sedan företaget grundades och Dyrberg/Kern är kända och omtyckta över hela världen. Modeintresserade människor från världens alla hörn älskar den danska designen och vi förstår varför. Smycken som halsband, ringar, örhängen och armband tillverkas samtliga för hand. Att tillverka smycken för hand resulterar nästan alltid i en mycket hög kvalitet.

För att säkerställa att kvaliteten är på topp och att alla smycken från varumärket når upp till de kvalitetskrav de sätter, gås de även igenom av många människor. Först efter att cirka 40 olika arbetsmoment har utförts på varje smycke, kan de landa hemma hos oss dig. Våra Dyrberg/Kern herrsmycken är smycken att älska, att bära hela livet och att visa upp med stolthet.

Mixa, matcha och förstärk din stil

Något av det bästa med smycken är att de kan variera en och samma outfit. Samma jeans och t-shirt kan genast kännas mer uppklätt med några dekorativa herrarmband eller en stilig och maskulin klackring. Om du dessutom mixar flera smycken som exempelvis läderarmband och stålarmband från Dyrberg/Kern skapar du något helt nytt. För dig som gillar rockiga kläder som skinnjacka och jeans, kan ett par snygga läderarmband vara intressant. Du kan hitta mängder av snygga Dyrberg/Kern armband i tuffare design, till och med armband med svarta stenar – riktigt snyggt! Dyrberg/Kern herrsmycken är något som med fördel kan ges bort som present. För dig som letar efter finare presenter till honom kan vi garanterat erbjuda något som passar. Framför dig väntar flera olika armband från det populära varumärket. Ett sådant blir utmärkt att ge bort, till exempel på alla hjärtans dag eller som födelsedagspresent. Om du vill överraska med något väldigt exklusivt, kanske för ett finare tillfälle, kan du alltid ge bort flera produkter som matchar. Vad sägs om en stilig herrklocka, ett tillhörande klockarmband och ett vackert herrsmycke från Dyrberg/Kern? Vi på Safira hjälper dig med presentförpackningen. Hos oss kan välja mellan olika askar, hitta en snygg som passar!

Roligare shopping hos Safira!

Vi på Safira gör allt vi kan för att göra just din shoppingupplevelse lite enklare, lite smidigare och lite roligare. För att du ska hitta något som passar har vi samlat ett stort och varierat sortiment av vackra snygga herrsmycken. Här kan du välja bland fina ringar, halsband och armband. Dessutom kan du få många av smyckena i vårt utbud graverade med en egen text. När du väl har bestämt dig för vilka smycken du vill ha är det bara att beställa dem. Vi levererar på 1 arbetsdag!