Dyrberg/Kern Ringar

Dyrberg/Kern

Fallande ordning
Filter

5 av 5 produkter

Fallande ordning
Filter

5 av 5 produkter

Dyrberg/Kern Ringar Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern ringar – presenter till henne

Gillar du också skandinavisk design? Men gillar du även elegans, exklusivitet och gedigna material? Dyrberg/Kern ringar är en perfekt kombination av både skandinavisk minimalism och stilrenhet samtidigt som det finns klassiska inslag. Här kan du hitta riktigt fina och lyxiga ringar av högsta kvalitet. Dyrberg/Kern är ett varumärke att lita på. Det danska smyckesföretaget grundades redan för 29 år sedan, av två helt olika konstnärer vid namn Gitte och Henning. När de två konstnärerna möttes kände de av personkemin direkt. Affärskollegorna började skapa smycken i en unik design, ett resultat som växte fram av att deras två olika stilar slogs samman. Idag är gensvaret slående – folk fullkomligt älskar deras smycken. Men vem är egentligen målgruppen för alla ringar, halsband, örhängen och armband som varumärket skapar? Dyrberg/Kern tillverkar smycken och klockor till självsäkra och moderna kvinnor, kvinnor som har en egen stil. För dig som vill förstärka din identitet och din stil kan du enkelt hitta vackra och passande smycken här. Vi erbjuder mängder av olika stilar och material från det Köpenhamnbaserade företaget. Här finns något för alla, även olika prisklasser.

Äkta guld och halvädelstenar

För dig som sätter höga krav på kvalitet, material och beständighet kommer förmodligen bli mycket nöjd när du handlar från Dyrberg/Kern. Varumärket gör ingenting förhastat. Allt från design och produktion får ta sin tid. Innan du har smycket i handen har det redan noggrant genomgåtts av cirka 40 personer och ungefär lika många arbetsmoment. De många stegen säkerställer kvalitet och design, allt för att du ska få ett smycke att älska. Dyrberg/Kern ringar är inget undantag – alla smycken du ser här har långsamt fått växa fram. Först kommer inspirationen till designerparet som sedan utvecklar detta och får deras idéer till att bli verklighet. Få mer inspiration genom att kolla in Dyrberg/Kern örhängen, de erbjuder mängder av snygga stilar och materialval.

Många av örhängena matchar perfekt med dessa ringar, perfekt för dig som gillar en röd tråd i din outfit. När Dyrberg/Kern tillverkar sina ringar använder de sig av bra material, material som fungerar att använda år efter år. Ringarna du ser framför dig har exempelvis tillverkats av hållbart stål som sedan guldpläterats. Stenarna som används är halvädelstenar, vackra stenar med unika mönster. Välj bland fina färger som grått eller blått och matcha med ett fint armband.

Annorlunda smycken

Att Dyrberg/Kern satsar på annorlunda design råder det inga tvivel om. Med en unik förmåga att kombinera gammalt med nytt, hårt med mjukt och gulligt med rockigt, kan du enkelt hitta annorlunda smycken med karaktär. Vi på Safira är väldigt glada över att få vara en av Dyrberg/Kerns officiella återförsäljare. Här kan du köpa både klockor i lyxig design men även dessa utsökta klackringar. En klackring är en väldigt speciell ring som har som en bricka på sig. Traditionellt sätt användes klackringar av kungligheter och på brickan graverades initialer eller släktvapen. Idag finns dock mängder av olika varianter av klackringar.

För vardags och fest

Dyrberg/Kern ringar är otroligt lyxiga och passar utmärkt för ett finare tillfälle. För dig som ska iväg på bröllop eller en fin gala kan du garanterat hitta fina ringar här. Matcha ringen med vackra armband, en klocka och tjusiga örhängen så är du redo för kvällens festligheter. Om du beställer dina smycken från Dyrberg/Kern hos oss på Safira redan idag är det stor sannolikhet att du har dem hemma redan imorgon. Vi är väldigt stolta att få skryta med Nordens snabbaste leveranstider, endast 1 arbetsdag. För dig som beställt gravyrsmycken gäller samma expressleverans, vi behandlar din beställning inom en dag och levererar. Funderar på storlekar, material, skötsel eller något annat? Vi på Safira finns för din skull och svarar gärna på frågor. Du kan nå oss både via telefon och genom att skicka iväg ett mejl. Vi ser fram emot att höra av dig!