Dyrberg/Kern Örhängen

Dyrberg/Kern

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Dyrberg/Kern Örhängen Dyrberg/Kern

Unna dig Dyrberg/Kern örhängen i vacker design

För dig som älskar lyxiga smycken till bra priser kommer du förmodligen att bli kär i vårt sortiment av Dyrberg/Kern örhängen. Dessa örhängen glittrar och gnistrar lång väg med sina fina kristaller. Du kan välja bland både hängande örhängen och små diskreta örhängen. För dig som gillar att matcha kan du garanterat hitta ett par snygga örhängen här som passar perfekt med exempelvis Dyrberg/Kern halsband eller armband. Många av smyckena ingår i en och samma serie, något du tydligt kan se på materialen. Även om Dyrberg/Kern örhängen känns oerhört lyxiga och exklusiva är de faktiskt inte särskilt dyra. Med tanke på att varje smycke tillverkas för hand och genomgår extremt många personer som noggrant kontrollerar smycket, är de mycket prisvärda. Om du letar efter den perfekta bröllopsgåvan eller om du helt enkelt vill visa din uppskattning för din partner, är ett par örhängen från detta sortiment ett smart val. Dyrberg/Kern är ett danskt smyckesföretag som grundades av två konstnärer – Gitte Dyrberg och Henning Kern. De båda konstnärerna har helt olika stilar, något som också gjort varumärket så unikt, deras design står ut från mängden.

Färg och form

Alla gillar vi olika och detta är något som Dyrberg/Kern tagit hänsyn till. Genom att tillverka många olika stilar och ta fram snygga örhängen och andra smycken i flera designer, blir det lätt för varje enskild kvinna att hinna något hon gillar. I vårt stora sortiment av Dyrberg/Kern örhängen kan du välja bland många olika färger, material och utseenden. För dig som söker vackra örhängen att bära till vardags, erbjuder vi mindre och mer diskreta modeller här. Du kan bland annat hitta snygga silverörhängen i minimalistisk design men även hängande örhängen i äkta jadestenar.

Gillar du kunglig och tjusig design? Då kommer du sannolikt att hitta flera örhängen du gillar. Här finns guldpläterade örhängen med vackra zirconiastenar. Dessa skimrar och glänser som små stjärnor. Du kan även köpa vackra och prisvärda örhängen i olika form, exempelvis små kors eller pilar. Välj bland lyxiga stenar i lila, blått eller grönt eller satsa på vitt, en färg som alltid fungerar.

Från stiftörhängen till chandelier

Örhängen är kanske den mest flexibla smyckestypen eftersom du snabbt och lätt kan klä upp en vardaglig outfit med ett par snygga örhängen. Dyrberg/Kern erbjuder både små stiftörhängen i alla tänkbara variationer men även stora och lyxiga chandelierörhängen med gnistrande stenar. Vid speciella tillfällen då du gärna vill klä dig till extra fint kan du kombinera dessa örhängen med matchande halsband. Du kan hitta mängder av trendiga och klassiska halsband från Dyrberg/Kern till bra priser. För dig som vill överraska din partner med en fin morgongåva eller bröllopspresent, har vi på Safira allt du behöver. Våra smycken håller alltid högsta kvalitet och går att köpa i olika priser. Just Dyrberg/Kern är ett mycket lyxigt varumärke som ändå erbjuder sina smycken till bra priser. Du behöver alltså inte lägga ut en förmögenhet för ett par vackra smycken! När du ska ge bort en finare gåva så ska du såklart ha en vacker presentask att lägga smycket i, detta hittar du hos oss. Vi har ett helt utbud med fina presentaskar i olika storlek som passar utmärkt för finare gåvor.

Bra villkor hos oss!

För att din shoppingupplevelse hos oss på Safira ska kännas bra för våra kunder erbjuder vi en prisgaranti, det är inte vilken prisgaranti som helst – det är Sveriges lägsta. Detta innebär att du är garanterad det bästa priset hos oss, till och med om du hittar samma vara hos en annan butik. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här. Andra bra fördelar med att handla här är att du får fri frakt när du köper smycken över 1 000 kronor, dessutom kan du räkna med leverans följande arbetsdag!