Edblad

Edblad är ett svenskt designföretag, skapat med en vision om att förstärka varje kvinnas uttryck genom att uppmuntra henne att vara sig själv och uttrycka sin personlighet - ”Enhance You”. I sortimentet erbjuds smycken, accessoarer och presentartiklar med bra kvalitet och unik Edblad-design. Edblad grundandes 2006 av Hans och Cathrine Edblad på Singö i Roslagen med en uttalad ambition att bygga ett ansvarsfullt etiskt designföretag med hållbara produkter.

Fallande ordning
Filter

36 av 462 produkter

Du har sett 36 av 462 produkter

Edblad Power Studs Gold

Edblad

249 kr

Edblad Karla Studs Gold

Edblad

299 kr

Edblad Diana Studs Pool Blue Crystal Gold

Edblad

299 kr

Edblad Tinsel Necklace 50 cm Gold

Edblad

399 kr

Edblad Tinsel Necklace 42 cm Gold

Edblad

349 kr

Edblad Tinsel Necklace 42 cm Steel

Edblad

349 kr

Edblad Tinsel Bracelet Steel

Edblad

299 kr

Edblad Elsa Necklace Short Matt Gold

Edblad

299 kr

Edblad Elsa Earrings Matt Gold

Edblad

449 kr

Edblad Drop Mini Necklace Gold

Edblad

299 kr

Edblad Drop Mini Earrings Gold

Edblad

349 kr

Edblad Fortune Mini Necklace Gold

Edblad

299 kr

Edblad Farrah Necklace Multi Gold

Edblad

799 kr

Edblad Cross Necklace Steel

Edblad

299 kr

Edblad Cross Necklace Gold

Edblad

299 kr

Edblad Angel Necklace Small Steel

Edblad

349 kr

Edblad Power Earrings Creole Gold

Edblad

349 kr

Edblad Fortune Mini Studs Steel

Edblad

199 kr

Edblad Farrah Studs Gold

Edblad

249 kr

Edblad Farrah Earrings Gold

Edblad

399 kr

Edblad Diana Studs Bubble Gum Crystal Steel

Edblad

299 kr

Edblad Diana Earrings Bubble Gum Crystal Steel

Edblad

399 kr

Edblad Perla Bracelet Multi Gold

Edblad

399 kr

Edblad Farrah Bracelet Gold

Edblad

249 kr

Edblad Diana Bracelet Clear Crystal Gold

Edblad

299 kr

Edblad Armband Whisper Bangle Gold 19 cm

Edblad

499 kr

Edblad Tinsel Bracelet Gold

Edblad

299 kr

Edblad Soaré Studs Gold

Edblad

299 kr

Edblad Soaré Necklace Gold

Edblad

349 kr

Edblad Soaré Earrings Multi Gold

Edblad

599 kr

Edblad Soaré Bracelet Steel

Edblad

299 kr

Edblad Secure Necklace Steel

Edblad

349 kr

Edblad Secure Bracelet Gold

Edblad

299 kr

Edblad Karla Studs Steel

Edblad

299 kr

Edblad Elsa Studs Steel

Edblad

249 kr

Edblad Elsa Necklace Long Matt Gold

Edblad

349 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 462 produkter

Du har sett 36 av 462 produkter

Edblad

Edblad – Svensk design när den är som bäst

Stilrena ringar i stål, glittrande zirconiastenar och ett stort sortiment av olika smyckestyper – Edblad är ett framgångsrikt och minst sagt populärt varumärke. För alla som uppskattar skandinavisk och stilren design som känns modern och minimalistisk, är detta utbud riktigt intressant. Edblad är ett svenskt företag som grundades 2006 av formgivarna Hans och Cathrine Edblad på Singö, i Stockholms nordligaste skärgård. Numera är det bara Cathrine som är aktiv i bolaget och passionen för smyckeskonst och design är fortfarande drivkraften i hennes arbete som designchef. Ringar, halsband, örhängen och armband – Edblad tillverkar alla olika smyckestyper. Beroende på vilken stil och färg du gillar kan du här välja bland både silver, stål, guld och roséguld. Många av smyckena i sortimentet går dessutom utmärkt att kombinera med andra smyckestyper. Du kan bland annat hitta ringar som passar perfekt med örhängen och halsband som känns som gjorda för att matcha armbanden i utbudet. Låt dig hänföras och hitta dina favoriter från Edblad du också!

Passion för design

Att Cathrine Edblad har en brinnande passion för design och smyckestillverkning råder det inga tvivel om. Företaget har nått stora framgångar trots att det bara var drygt tio år sedan det grundades. Idag säljs smycken i ca 10 länder och Edblad har över 600 återförsäljare. Vi kan lugnt konstatera att den skandinaviska designen tilltalar fler människor än bara skandinaver. Sin inspiration hämtar Cathrine ofta från naturen, bland annat den vackra svenska skärgården där allting startade, men hon inspireras även av andra starka kvinnor och deras drivkraft. Förutom smyckesdesign erbjuder Edblad även accessoarer och inredningsdetaljer och i norra Roslagen kan man besöka Edblad i Gåsvik, med både restaurang och outletbutik.

Smyckena är ett såklart ett kapitel för sig. Dessa smycken du kan se i vårt utbud kan du bära jämnt, till vardags som till fest. Hemligheten till mångsidigheten hos dessa vackra ringar, halsband och örhängen ligger i materialval och design. Här finns det inga överdrivna detaljer som drar åt sig för mycket uppmärksamhet, tvärtom är det smycket i helhet som tilltalar. Bland alla olika smyckestyper kan du garanterat hitta något som passar bra in på just din stil och som till och med förstärker dig och din personlighet.

Hållbara smycken

När Cathrine Edblad designar smycken gör hon det alltid med åtanke på miljö och omgivning. Bland annat designar Cathrine vackra smycken till förmån för olika hjälporganisationer för utsatta barn och miljö. Förutom att Edblad tar stor hänsyn till omvärlden väljer de även noggrant ut material till sina smycken. När du beställer ett stålarmband eller en snygg ring kan du lita på att kvaliteten är på topp. Du ska utan problem kunna bära dina nya smycken år efter år. Många av smyckena som du hittar hos oss på Safira kan du även få graverade, även dessa från Edblad. För dig som ska ge bort ett smycke i födelsedagspresent eller vid något annat speciellt tillfälle kan det passa perfekt att gravera in en fin grattishälsning, ett datum eller annat passande.

Underbara smycken för honom och henne

Edblad har även smyckesserier för män. Här hittar du herrsmycken från Edblad, och här finns allt från tuffa läderarmband till riktigt stiliga manschettknappar, armband och mycket mer. Att hitta presenter till honom kan ibland vara svårt, men med den stilrena och skandinaviska designen du kan hitta från Edblad kan du vara säker på att smyckena passar. Varför inte unna honom en riktigt exklusiv present? Vi erbjuder stiliga och kvalitativa herrklockor från bland annat TRIWA, Daniel Wellington och Rosefield. Många av klockorna i vårt utbud kan du med fördel matcha tillsammans med snygga Edblad armband.