Emma Israelsson

EMMA ISRAELSSON STOCKHOLM är ett nytt snabbt växande svenskt smyckesvarumärke på den internationella marknaden och grundades av den svenska designern Emma Israelsson. Emma designar varje stycke med en viss kvinna eller man i åtanke. Emmas smycken andas tidlös elegans och är gjorda med en skandinavisk signatur och en enkelhet som gör att man vill bära Emma's smycken varje dag. Varje smycke kommunicerar ord, välsignelser och löften och bidrar till något bra.

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Emma Israelsson

Emma Israelsson skapar unika smycken med fina budskap

Prinsesslika ringar med äkta Swarovskistenar, stilrena silverhalsband med fina budskap och vackra örhängen i en personlig formgivning. Emma Israelsson är ett svenskt smyckesföretag som tillverkar fantastiska smycken av hög kvalitet. Du kommer genast se att designen skiljer sig mycket från andra varumärken, den känns otroligt personlig och unik. Här kan du hitta äkta silver-, guld- och bronssmycken med vackra Swarovskistenar. Ge dig själv ett fantastiskt smycke att älska hela livet, eller ge bort en omtänksam gåva till någon du tycker om. Emma Israelsson är ett utmärkt val för dig som uppskattar personlighet, karaktär och vacker design.

Skötsel

Smycken från Emma Israelsson håller mycket hög kvalitet, här används endast gedigna och riktiga material som äkta guld, silver och brons. Du kan även hitta vackra halsband i guldpläterat silver, detta innebär att halsbandet först är tillverkat av äkta silver för att sedan blivit pläterat med 14 eller 18 karat guld. För att dina smycken ska hålla sig i ett fint skick länge är det alltid bra att undvika saltvatten och klor, i övrigt tål smyckena vatten. Skötseln för smyckena är olika beroende på vilket material du har. Silver är till exempel en ädelmetall som oxiderar, detta är dock en process som kan se helt olika ut beroende på vad just du utsöndrar från huden. För att återställa den vackra och skimrande silverfärgen igen kan du enkelt putsa upp smycket med silverdip eller silverputs. I sortimentet kan du hitta många vackra bronssmycken. Brons är ett fantastiskt material med en djup guldfärg. Brons är på många sätt ett levande material eftersom dess karaktär kan börja förändras så fort du tar på dig smycket. Precis som läder blir brons snyggare och vackrare med tiden när det får en vacker patina.

Bronssmycken från Emma Israelsson är tillverkade av brons rakt igenom, detta är en fördel om du vill putsa upp den ursprungliga lystern igen. När du beställer vackra Emma Israelsson smycken från oss på Safira får du alltid med en vacker smyckesbox för smycket. Ett tips är att förvara smycket i boxen när det inte används.

Kvinnan bakom framgången

Emma Israelsson är ett Stockholmsbaserat smyckesföretag med Emma i spetsen. Från början arbetade Emma inom marknadsföring, sedan började hon jobba för ett designföretag där hon trivdes i 8 år. Sedan var det äntligen dags att få skapa sitt eget smyckesföretag. Den röda tråden för Emma Israelsson är att smyckena är unika i sin design och samtidigt förmedlar en annan sorts budskap. År 2012 kom hennes första kollektion ut, PS23, men även om detta var ganska nyligen har framgångarna avlöst varandra. Idag finns Emma Israelssons smycken över hela världen. Hon designar varje enskilt smycke efter en särskild person – en viktig man eller kvinna. Smyckena tilltalar med sin eleganta, sofistikerade och nästan drömlika design. Många av ringarna i sortimentet känns som hämtade ur en prinsessfilm med en stor glittrande sten och det vackra mönstret i metallen. Den samtidigt stilrena och minimalistiska skandinaviska designen känns oerhört vacker och gör att vi vill använda Emma Israelsson smycken varje dag, oavsett tillfälle och oavsett kläder. Något som verkligen gör Emma Israelsson smycken unika är att varje enskilt smycke sprider ett budskap, ett löfte och en välsignelse. För varje smycke som säljs går 10 % av intäkterna till välgörenhet. Att kunna bidra till något bra och viktigt när du samtidigt köper ett fint smycke åt dig själv känns alltid bra. Ett exempel på att hennes smycken förmedlar ett fint budskap är bland annat hennes första kollektion PS23, en fin psalm som ger oss löften om välsignelser och skydd. För dig som älskar smycken som bär ett vackert och betydande budskap kanske de fina smyckena ur just denna kollektion kan vara intressanta? Vi på Safira säljer bland annat vackra halsband med PS23 tryckt i metallen, otroligt smakfullt och fint.