Armband

Emma Israelsson

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Armband Emma Israelsson

Emma Israelsson armband med stor personlighet

Om du älskar stilrena och unika smycken av hög kvalitet, smycken som förmedlar fina budskap och som passar till allt, har du med största sannolikhet hört talas om Emma Israelsson. Om inte är det hög tid! Emma Israelsson är ett svenskt smyckesföretag som är relativt ungt och trots att den första kollektionen inte kom förrän 2012 har varumärket redan gjort sig populärt över hela världen. Men vad är det då som tilltalar med hennes smycken? Emma Israelsson skapar unika smycken av riktigt bra material – äkta guld, silver och brons används och smyckena pryds med fantastiska Swarovskikristaller eller äkta diamanter. Detta är lyxiga smycken som samtidigt betyder något. Varje smycke som Emma tillverkar gör hon med en man eller kvinna i åtanke. Dessutom sprider hon fina budskap om välsignelse och skydd i form av olika kollektioner. Den första kollektionen, PS23, fick sitt namn från den vackra psalmen med samma namn. Dessa smycken bär verkligen ett fint budskap som du kan tänka på när du bär smycket. Här hittar du bland annat vackra Emma Israelsson armband med söta hängen i form av duvor och diamanter. Välj bland guld, silver och brons! Du kan enkelt hitta en design som tilltalar, Emma Israelsson armband finns i många olika utseenden. I sortimentet kan du välja bland tunna guldkedjor med en fin detalj men även stela armband i äkta silver, prydda med svarta diamanter.

Silver, guld eller brons?

Att kunna använda samma smycke hela livet till olika stilar och tillfällen är verkligen bra. Emma Israelsson armband är precis sådana smycken. Här kan du välja om du vill ha guld-, brons- eller silversmycken. Alla de olika metallerna håller hög kvalitet och har sina egna egenskaper. Guld är såklart en ädelmetall som känns oerhört exklusiv och lyxig. Du kan köpa vackra Emma Israelsson armband i äkta guld.

Materialet tål att användas varje dag, hela livet. Silver är också oerhört hållbart med oxiderar när det kommer i kontakt med huden. Färgen förändras, något som kan bli väldigt snyggt. Hur snabbt och hur mycket ett silversmycke oxiderar varierar stort från person till person eftersom vi utsöndrar lite olika från huden. För dig som gillar guld men som samtidigt vill ha en annan karaktär är brons ett bra val. Emma Israelsson tillverkar vackra armband av äkta brons, även ringar i brons kan du hitta hos oss på Safira. Brons är ett häftigt material eftersom det förändras och åldras med mycket karaktär. Detsamma gäller som för silver, brons kan förändras olika beroende på vem som använder det. Från början är brons väldigt guldigt och blankt, men nästan direkt när du börjar använda smycket kommet det att börja förändras. Många anser att brons blir vackrare med tiden då det får en utsökt patina. Men vill du ändå ha den högblanka och nya känslan i smycket går det enkelt att polera upp glans i brons.

Äkta diamanter

Söker du något riktigt exklusivt och lyxigt? Kanske är du på jakt efter en fantastisk bröllopsgåva? Emma Israelsson armband finns med äkta diamanter. Vi erbjuder här ett väldigt vackert och stelt silverarmband som är prytt med svarta diamanter. Svarta diamanter, även kallade carbonado, är fyllda med föroreningar, dessa kallas för polykristallina, något som ger diamanten ett unikt och effektfullt utseende. Diamanterna är givetvis äkta. Föredrar du vita, eller "rena" diamanter? Kolla i så fall in vårt stora utbud av äkta diamantringar, vi har mängder av vackra varianter från kända varumärken.

Matcha med andra smycken

Emma Israelsson erbjuder många vackra smycken, både örhängen, halsband, armband och ringar. Många av smyckena går utmärkta att matcha med varandra, det är som att de är menade att användas tillsammans. Kolla in hennes andra smycken och välj ut ett helt set som du kan bära samtidigt!