Emma Israelsson, Örhänge Drop Pink Bronze

Emma Israelsson
3995 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • 48H Express Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Exklusiva krokörhängen i Guldpläterat 925 Sterling silver och brons med läckra ädelstenar som kommer från naturen. De naturliga sprickorna i stenarna är resultatet av tryck och rörelser i berget under de årtusenden som kristallerna vuxit där – fingeravtryck från jorden. Alla stenar är slipade för hand.

Art. Nr
ear053
Material
Bronze;Goldplated silver
Märken
Emma Israelsson
Höjd
85 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.