Halsband

Emma Israelsson

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Emma Israelsson, Halsband 40 cm Silver Diamond

1595 kr
Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Halsband Emma Israelsson

Emma Israelsson halsband i tidlös anda

Emma Israelsson är ett mycket populärt smyckesföretag och vi kan verkligen förstå varför. Har du någonsin drömt om smycken som har en unik och samtidigt tidlös design, smycken som tillverkas av gedigna material och som kan användas till alla tillfällen genom livet? Här har du svaret. Emma Israelsson baserades i Stockholm av designern med samma namn. Efter att ha arbetat inom marknadsföring i 11 år och sedan bytt riktning till design, kände Emma att det slutligen var dags för det stora steget – att starta sitt alldeles eget smyckesföretag. År 2012 utgavs den första kollektionen PS23, inspirerad av psalmen med samma namn. I psalm 23 berättas det om välsignelser och beskydd, ett fint budskap som Emma tog till sig. Dessa smycken förmedlar fina budskap och du kan faktiskt köpa kollektionen hos oss på Safira. Emma Israelsson halsband är väldigt olika sin design samtidigt som det fortfarande finns en gemensam nämnare för smyckena – stilrena drag och skandinavisk design. Här kan du köpa fantastiska smycken i äkta guld, brons och silver och du kan välja bland mindre och nättare halsband som endast glittrar till ibland när du bär det. Emma tillverkar halsband med fina symboler, bland annat duvor och namnsmycken. Du hittar även små söta rosetter, diamanter och prinsessliknande halsband med äkta Swarovskikristaller.

Vackra budskap

Förutom att du kan köpa Emma Israelsson halsband från kollektionen PS23, kan du även hitta andra betydelsefulla smycken. Även smycken med figurer, som duvor, förmedlar symbolik. Inom kristendom står exempelvis duvan för kärlek, fred och ömsinthet. Varför duvan fått denna betydelse har att göra med den bibliska berättelsen om Noa. Han släppte ut en duva från Noas Ark i hopp om att den skulle finna land. Den återvände med olivkvist. Oavsett om du tror på legender, är troende eller inte, är dessa smycken fortfarande fina att bära.

Gillar du vackra symboler med fina budskap? Kolla in vårt stora utbud av silverfigurer. Här hittar du massvis av fina hängen i form av kors, hjärtan, fjärilar och cirklar. Alla har de sina olika budskap och egenskaper. Välj det smycke som talar till dig mest.

En bra gärning

Förutom att Emma Israelsson brinner för design och smyckestillverkning, klappar hennes hjärta även för omvärlden, att hjälpa till. Du kan också vara med och göra skillnad! För varje smycke du köper går 10 % av intäkterna till välgörenhet.

Exklusivitet och gedigna material

Emma Israelsson är ett varumärke att lita på när det kommer till kvalitet och beständighet. Hennes halsband tillverkas av bland annat äkta guld, silver och brons och en del pryds med äkta diamanter och vackra Swarovskikristaller. Alla dessa material håller hög kvalitet och tål att användas hela livet. För att dina Emma Israelsson halsband ska hålla sig vackra och blanka kan du polera upp glansen med en mjuk bomullstrasa. Brons är dock ett material som åldras mycket vackert, med tiden får det en unik patina som förhöjer smyckets utseende. Emma Israelsson halsband är något som passar för finare tillfällen, exempelvis som en bröllopsgåva, morgongåva eller jubileumspresent. Den höga kvaliteten, den vackra och tidlösa designen och det fina budskapet gör dessa smycken till något alldeles extra. Passa på att köpa fina presentaskar från oss, vi erbjuder ett stort utbud av boxar i olika storlekar och utseenden. Om du tänkte överraska din partner med en vacker Emma Israelsson ring kanske du är orolig över storleken? Läs gärna igenom vår smarta ringguide, här får du bra tips om vad du ska tänka på när det kommer till att välja storlek. Vi har även speciella ringmått som du justerar till en passande storlek. Dessa är väldigt praktiska eftersom måtten med fördel kan användas en hel dag. På så sätt ser du själv hur dina fingrar sväller och smalnar av allteftersom temperaturen förändras.