Örhängen

Emma Israelsson

Fallande ordning
Filter

8 av 8 produkter

Emma Israelsson, Örhänge Silver Diamond

Emma Israelsson

1995 kr

Emma Israelsson, Örhänge Silver Bow

Emma Israelsson

995 kr
Fallande ordning
Filter

8 av 8 produkter

Örhängen Emma Israelsson

Emma Israelsson örhängen – stilrena och vackra

Den svenska designern Emma Israelsson har en förmåga att skapa unika, vackra och stilrena smycken av hög kvalitet. Emma Israelsson örhängen är inget undantag. Dessa vackra smycken finns i många olika utföranden, bland annat som stiftörhängen eller hängen. Det bästa med dessa örhängen är att du kan bära dem till alla olika tillfällen och oavsett kläder. Trots att varje enskilt örhänge talar för sig självt har de ändå en förmåga att smälta in i olika stilar och komplettera din outfit. I vårt utbud av Emma Israelsson örhängen kan du välja bland olika material, exempelvis silver och äkta guld. Smyckena känns moderna och fungerar till olika åldrar. För dig som söker efter födelsedagspresenter, morsdagspresenter eller kanske en fin julklapp, kan alla dessa örhängen passa utmärkt! Matcha gärna Emma Israelsson örhängen med andra smycken från samma kollektion. Vi på Safira erbjuder både halsband, armband och ringar från varumärket som passar utmärkt med dessa örhängen. Både rosettörhängena och duvorna återfinns i de andra smyckeskategorierna. Ett tips är att matcha örhängen med halsband, det blir en röd tråd i din outfit. Det är även fint att kunna ge bort ett helt smyckes-set som matchar, kanske till din partner på er årsdag?

Giving Back

För Emma Israelsson är inte smycken det enda hon är passionerad över, hon har även ett stort och hjälpande hjärta. För varje smycke som Emma säljer skänker hon 10 % av intäkterna till välgörenhet och olika hjälporganisationer. Det blir väldigt mycket pengar. Du kan vara med och göra skillnad genom att köpa ett vackert smycke som du gillar. Detta är också fint när du väl ger bort Emma Israelsson örhängen eller något annat smycke till någon du tycker om. Det är fint för mottagaren att veta att deras smycke kan vara med och hjälpa behövande människor.

För dig som älskar stilrena smycken

Något som gör Emma Israelsson till ett så populärt varumärke är att smyckena känns originella och unika i sin design, samtidigt är de tidlösa och stilrena. Detta betyder att vem som helst kan bära dem och man vill helst ha smyckena varje dag. De passar till allt! Att ge bort smycken i present är väldigt vanligt och nästan alltid en uppskattad present. Det känns lite lyxigare. Men det är även viktigt att komma ihåg dig själv, när var senaste gången du gav ett vackert smycke till dig själv? Kanske är det på tiden att du unnar dig något riktigt vackert, något du kan njuta av varje dag. När du bär Emma Israelsson örhängen och armband, kommer du garanterat att gå och se dig i spegeln för att se de vackra smyckena. Kom ihåg att vi på Safira även erbjuder mängder av andra smyckestyper, både från svenska designers och utländska. Vi har något för alla smaker, oavsett budget. Du kan snabbt hitta det du söker genom att filtrera utifrån våra olika val. Bland annat kan du välja att enbart visa vissa material, en viss prisklass eller mått.

Satsa på kvalitet

När du handlar smycken hos oss på Safira kan du lita på att kvaliteten är på topp. Emma Israelsson är ett varumärke som använder sig av bra material som åldras väl. Du kan använda hennes vackra örhängen hela livet och skulle du vilja få tillbaka glans och blankhet kan du alltid använda lämpliga skötselprodukter. Guld och silver är ädelmetaller som människor använt i tusentals år och som håller sitt utseende väldigt länge. För att ändå kvaliteten och utseendet ska hålla hela livet är det bäst att undvika att bada i saltvatten och klor med dina smycken, då håller de längre. Om du har frågor till oss får du gärna skicka oss ett mejl eller slå oss en signal. Vår duktiga kundsupport hjälper gärna till med råd och svarar på frågor.