Engelsrufer

Det Tyska varumärket Engelsrufer har i sin stilrena och kvalitativa design inspirerats av Änglar. Engelsrufers smycken kallas för Angel Whisperer  som sägs ska locka fram din skyddsängel. Engelsrufer vackra smycken har en unik design och i deras kollektion av ljudkulor (Änglakulor) har varje kula ett unikt, harmoniskt ljud. Engelsrufers smycken kan du kombinera efter egen smak för att få en personlig toutch och kunna locka fram just din skyddsängel. 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Engelsrufer

Engelsrufer – tillkalla din skyddsängel

Engelsrufer är minst sagt ett spännande smyckesföretag som grundades i Tyskland. Oavsett om du tror på skyddsänglar eller helt enkelt letar efter vackra och unika smycken, är Engelsrufer verkligen ett bra namn. Det tyska varumärket har verkligen fått inspiration från änglar och satt ihop flera vackra smycken. Här kan du bland annat hitta deras kanske mest populära smycke – Änglakallare. På engelska kallas detta smycke för "Angel Whisperer" och smycket har en väldigt vacker och diskret klang när du bär det. Klangen och ljudet sägs kunna tillkalla just din skyddsängel, en fin mening. Engelsrufer har gjort sig kända tack vare sin höga design och stilrena finish. Smyckena du kan köpa är bland annat vackra hängen, kedjor, örhängen och ljudkulor. Designen känns exklusiv och lyxig samtidigt som man tydligt kan se en röd tråd – änglar och vackra vingar. Här hittar du äkta silversmycken och roséguldpläterade smycken. Vad som är extra roligt med Engelsrufer är att de ger dig som kund möjlighet att sätta ihop ett alldeles personligt smycke. Du kan exempelvis välja ut en valfri kedja, här finns både roséguldpläterade kedjor, äkta silverkedjor och guldkedjor. Du kan därefter välja ut ett änglahänge som du gillar och exempelvis en fin vinge. Att ge bort Engelsrufer smycke som present blir mycket uppskattat. Förutom att smycket i sig är väldigt fint och välarbetat, är själva betydelsen otroligt vacker. Kanske vill du visa någon hur mycket han eller hon betyder för dig genom att ge bort en Änglakallare.

Änglakallare – kalla din skyddsängel

Änglakallare är kanske det mest populära smycket från Engelsrufer och lite av vad som gjort varumärket så kända och originella. En del tror på skyddsänglar, andra inte. Oavsett vad du tycker och tror, är dessa smycken vackra oavsett betydelse.

En Änglakallare är lika ömtålig som en ängel men fortfarande tillräckligt stark för att alltid finnas där för dig. Smycket består av en vacker och rundad "bur", denna kan vara i silver eller guld- och roséguldpläterat utförande. Inuti buren finns en kula, ljudkulan. Denna spännande kula ger ifrån sig ett väldigt diskret och vackert ljud, en klang som tillkallar din ängel. Som du kan se i vårt sortiment av Engelsrufer smycken finns Änglakallare i flera olika färger – alla med sina olika betydelser. Den vita kulan står för perfektion, oskyldighet och renhet. Den svarta kulan är mystisk och elegant och kontrollerar ljuset. Den gröna kulan står för hälsa, hopp och balans. Välj en färg som passar dig! Kom ihåg att du kan köpa till vackra länkar och kedjor till din Änglakallare, välja bland olika färger. Det kan bli snyggt att matcha Änglakallaren tillsammans med kedjan, guld till guld, silver till silver och så vidare. När du köper vackra smycken från Engelsrufer köper du handgjorda smycken, dessa håller mycket hög kvalitet. Ett tips är att köpa till en vacker änglavinge till ditt smycke, för en ängel är ju inte mycket utan sina vingar…

Betydelsefulla gåvor

Att ge bort smycken är alltid uppskattat, särskilt om smycket har en personlig betydelse. Med Engelsrufer kan du enkelt överraska vem som helst och visa din uppskattning. Förutom Änglakallare erbjuder det tyska varumärken mängder av andra vackra smycken och hängen. Kolla in de vackra änglarna, de stilrena örhängena eller ljudkulor i olika färger. I vårt breda utbud kan du enkelt även sätta ihop ett helt set med flera smyckestyper som matchar tillsammans. Engelsrufer passar ung som gammal, man som kvinna. När du letar efter present för de där speciella tillfällena kan du köpa allt du behöver hos oss på Safira. Vi älskar smycken och har gjort vårt bästa för att erbjuda ett så brett och varierat utbud som möjligt. Att köpa äkta guld- och silversmycken är inte heller alltid dyrt, du har alla möjligheter att göra stora fynd hos oss! Kolla in vår Outlet och gör ett bra kap!