Flemming Uziel

Sedan 1964 har över tre miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan Flemming Uziel erbjuda ett av Sveriges bredaste sortiment av Förlovnings- och Vigselringar. Flertalet av Flemming Uziel's ringar kan anpassas efter just era önskemål. Välj fler eller färre stenar, en annan bredd eller höjd, en annan guldfärg, eller var för inte ringar i titan, platina, palladium eller silver? Vi gör allt för att ni ska känna er nöjda så tveka inte att höra av er om just era önskemål.

Fallande ordning
Filter

36 av 1234 produkter

Du har sett 36 av 1234 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 1234 produkter

Du har sett 36 av 1234 produkter

Flemming Uziel

Flemming Uziel erbjuder smycken av högsta kvalitet från ett familjeägt svenskt företag

Om du är ute efter förlovningsringar som känns eleganta, lyxiga och glamorösa samtidigt som de är smakfulla och otroligt väldesignade kommer du att älska Flemming Uziel. Få smycketillverkare håller samma höga nivå som just detta företag. Företaget erbjuder ett av de bredaste utbuden på marknaden och de kostar inte heller alltför mycket. I vårt utbud av ringar från Flemming Uziel kan enkelt hitta en förlovningsring som kommer att få din partner att tappa hakan. Företaget har använt sig av alla möjliga exklusiva material för att tillverka sina lyxiga ringar. Du hittar material som platina, palladium och titan bland de lite vanligare materialen som guld och sterling silver. Du kan alltid jämföra dessa ringar med våra andra förlovningsringar för att hitta den perfekta ringen. Dessa ringar från Flemming Uziel passar för mer än bara förlovningen. Om du vill att själva vigseln, det kanske viktigaste ögonblicket i ditt liv, ska bli helt perfekt och oförglömligt kan du med fördel välja en vigselring från just Flemming Uziel. Detta familjeföretag har lyckats väl med att ta fram ringar som passar alla.

Ett familjeföretag som varit med i branschen länge

Något som skiljer Flemming Uziel från många andra företag är att de har funnits under många år. I mer än 50 år har det svenska folket kunnat köpa ringar från Flemming Uziel. Än idag drivs företaget av familjen, just nu med sonen Tim Uziel vid rodret. De fortsätter dock att hålla samma höga standard, något som märks tydligt med alla de nya kollektionerna som har lanserats de senaste åren.

Du kan inte bara hitta ringar i olika material från det anrika svenska företaget, vi har även samlat ringar med dyrbara stenar. Du kan själv välja om du vill ha en riktig diamantring från Flemming Uziel eller en vacker ring med Cubic Zirconia. Skillnaden mellan en diamant och Cubic Zirconia är priset. Den sistnämnda är en syntetisk sten som glänser lika fint som riktiga diamanter. Utseendemässigt är det svårt att se skillnad på de båda stenarna, oftast känns den största skillnaden i plånboken.

Alltid bra priser

Oavsett vilka ringar du väljer att beställa kan du räkna med att du får ett bra pris när du handlar hos oss på Safira. Vi har en prisgaranti som anger att vi alltid matchar priset om du skulle hitta samma ring hos någon annan på den svenska marknaden. Du kan läsa mer om just prisgaranti här på vår hemsida. Denna garanti gäller för alla våra produkter, från våra fina stålringar från olika varumärken till våra vackra diamantringar från Flemming Uziel. Vi erbjuder även andra smycken som du kan beställa. Om du till exempel planerar ett bröllop kan det vara bra att komma ihåg att det traditionellt även ska ges en morgongåva från make till maka. Historiskt var detta en gåva som bestod av hus och jord men idag är det betydligt mer vanligt med ett vackert smycke. Vi har samlat ihop alla smycken som vi tycker passar bra att ge bort som just morgongåvor, från enkla halsband i guld till fina örhängen med diamanter på. Även makan kan hitta passande gåvor här. Idag är det lika vanligt att återgälda morgongåvan med en egen present. Några av våra mest populära val när det kommer till just herrsmycken är klockan. Detta smycke är inte bara vackert och praktiskt, den passar även utmärkt att använda både till vardags och festligare tillfällen. Vi har flera väldesignade och populära klockor som du kan överraska din partner med. Kom ihåg att vi på Safira även ser till att du får hem din beställning fort. Det tar oftast bara en leveransdag innan du kan hämta ut dina smycken. Bra att känna till om det skulle vara så att du faktiskt har glömt morgongåvan…