Fossil Machine Chronograph Black Stainless Steel Herrklocka 45 mm

Fossil
1795 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • 48H Express Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Denna monokromatiska klocka är den perfekta neutralen i övergång från jobb till helg. I borstat svart, joniserat rostfritt stål och matchande mörk urtavla har den klassiska klockan en texturerad bezel ovanpå en 45mm boett. Denna Machine klockan har också en kronografmekanism.

Art. Nr
FS4552
Material
Stainless steel
Märken
Fossil

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.