Gynning Jewelry Örhänge Thunder

Gynning Jewelry
Specialpris 763 kr Ordinarie pris 1090 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Örhängen från Gynning Jewelry i 925 Sterling Silver. "Ingenting är perfekt och de är de små bristerna som gör oss unika. "Thunder" är ett sådant smycke som ska påminna dig om att det är dina svagheter som egentligen är din styrka. Lär dig använda dem och " You will rule the world, like a thunder storm"

Art. Nr
S116
Enhet
Par
Märke
Gynning Jewelry
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
50,0 mm
Bredd
3 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.