Knut Gadd Damklocka Octagon Silver/Brown

Knut Gadd
Specialpris 745 kr Ordinarie pris 1490 kr
Slutsåld

Beskrivning

Octagon Steel White med ett klockarmband i mörkbrunt kalvläder är en damklocka som indikerar enkelhet och elegans. Klockan är gjord i exklusiva material såsom fasettslipat mineralglas och italienskt kalvläder. Klockan är klassisk med unika detaljer i design och hantverk.

Art. Nr
K02003
Material
Stainless steel 316L
Clockwork
Japanese Miyota Quartz
Dial
White
Märke
Knut Gadd
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Silver
Färg
Brown
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
14-20 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
35 mm
Strap
Leatherstrap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.