Mockberg

Varumärken

Fallande ordning
Filter

11 av 11 produkter

Mockberg Klocka Modest Links Guld 28 mm

Mockberg

1799 kr

Mockberg Klocka Original Links 34 mm Silver

Mockberg

1599 kr

Mockberg Klocka Original Links 28 mm Rosé

Mockberg

1499 kr

Mockberg Klocka Modest Links Guld 34 mm

Mockberg

1999 kr

Mockberg Klocka Modest Links Silver 34 mm

Mockberg

1999 kr

Mockberg Klocka Modest Links Silver 28 mm

Mockberg

1799 kr

Mockberg Klocka Lily Roséguld 34 mm

Mockberg

1599 kr

Mockberg Klocka Elise Silver 38 mm

Mockberg

1699 kr

Mockberg Klocka Astrid Black Silver 34 mm

1499 kr

Mockberg Klocka Modest Links Rodé 34 mm

Mockberg

1999 kr

Mockberg Klocka Modest Links Rodé 28 mm

Mockberg

1799 kr
Fallande ordning
Filter

11 av 11 produkter

Mockberg Varumärken

Mockberg skapar eleganta klockor för kvinnor

Mockberg är ett svenskt varumärke som tillverkar klockor av väldigt hög kvalitet. De insåg tidigt att den svenska marknaden var översvämmad av herrklockor men att få, eller snarare ingen alls, koncentrerade sig på att tillverka vackra och stilrena klockor för dagens moderna kvinnor. Elvira Eriksson, blott 20 år gammal, tog chansen och sedan dess har företaget gått från klarhet till klarhet. Idag har Mockberg släppt flera vackra kollektioner och du kan hitta hennes klockor i hundratals olika butiker, bland annat här hos oss på Safira. Vi blir alltid lite extra stolta över att kunna erbjuda klockor från svenska varumärken och duktiga designern, Mockberg har verkligen allt som krävs för att bli stora inom klockbranschen.

Vackra och unika klockarmband

Det är armbanden som verkligen särskiljer klockorna från Mockberg med alla konkurrenter. Vissa av armbanden är gjorda helt i läder och känns mjuka att bära, något som vikten på bara 30 gram bidrar till. Läderarmbanden kommer med vackra metalldetaljer i guld eller stål. Du kan alltid matcha klockan med någon av våra armband, kanske ett läderarmband i en kompletterande färg. Du hittar våra läderarmband här. Förutom läderarmbanden erbjuder vi även klockor med armband som är gjorda helt i metall, ibland med roséguldplätterad stål och ibland utan. Alla klockor i vårt sortiment från Mockberg har alla samma detaljer och en liknande urtavla. Det som skiljer är materialet och utseendet. Vissa klockor har dessutom lite smalare klockarmband, något som ger en feminin och stilren känsla. Välj den klocka du gillar mest och beställ den redan idag. Eftersom alla klockor ligger på över tusenlappen bjuder vi på frakten. Om vi har klockan inne i vårt lager så skickar vi den så fort som det bara är möjligt. Du får hem din beställning efter bara en leveransdag.

Perfekt som en present

Klockan är ett av våra mest funktionella smycken idag. Den används för att visa sin stil, för att komplettera en outfit och naturligtvis för att hålla koll på tiden. Oavsett om du har en ledig stil eller gillar att klä upp dig kommer en klocka från Mockberg alltid att sitta fint runt handleden. Om du vill ge bort en present, kanske till en kvinnlig vän eller varför inte till din mamma eller syster, kan dessa klockor från Mockberg passa perfekt. Jämför gärna dessa klockor med våra andra damklockor som du kan hitta i vårt stora utbud.

Mer än bara klockor som presenter

Vi på Safira vet hur viktigt det är med den perfekta presenten. En riktigt bra present visar att du bryr dig. Hos oss kan du hitta flera smycken som passar utmärkt att ge bort som present. Det gäller inte bara för födelsedagskalaset, jubileet eller julafton. Vi har även plockat ut smycken som vi tycker passar till speciella tillfällen som exempelvis dopet, studenten eller mors- och fars dag. När det kommer till just fars dag är det många som ofta ger bort herrklockor som presenter, något som inte är lika vanligt när mors dag dyker upp. Gör något oväntat och ge bort ett halsband eller armband nästa gång det är fars dag och låt din kära mor få ta del av en vacker klocka istället. Du kan med fördel välja en klocka från Mockberg. Dessa prisvärda och eleganta klockor uppskattas av kvinnor i alla åldrar.

Hos oss får du alltid ett bra pris

Det spelar ingen roll om du köper en klocka från Mockberg eller om du väljer att handla hem smycken från våra andra varumärken. När du köper hos oss på Safira försöker vi alltid att ge dig det bästa priset. Om det skulle hända att en annan aktör på den svenska marknaden har ett lägre pris än oss på en likadan vara är det bara att säga till. Vi sänker vårt pris så att den matchar direkt. Detta gäller dessutom även 14 dagar efter slutköp! Läs mer om vår prisgaranti här på vår hemsida.