Mockberg Klocka Modest Links Guld 34 mm

Mockberg
1999 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Mockergs Modest Links-kollektion. Genom att kombinera en rem med tre länkar i rostfritt stål och det nya blygsamma ändstycket, utstrålar denna kollektion en lyxig touch med en tidlös design. Klockorna finns i två storlekar; 28 mm och 34 mm samt i tre färger; Silver, Guld och Rosé. Denna kollektion är en hyllning till kvinnorna som har bidragit och byggt Mockberg-varumärket i den konservativa klockbranschen.

Art. Nr
MO633
Material
Guldpläterat stål
Collections
Modest Links
Märke
Mockberg
Längd
16-22 cm
Enhet
St
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Dial
White
Clockwork
Miyota Super 2035
Färg
Gold
Height Watch Case
13 mm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
34 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.