Nick Cabana Klockor

Inspirerad av den bohemiska episoden i Paris har Nick Cabana skapat en tidlös vintagedesign för att passa den avslappnade, erfarna och medvetna personligheten. Tunna klockor med minimalistisk design som passar perfekt till din handled. Den unika karaktären hos de material som används, har varje band en personlighet alla sina egna som kommer att förändra när du bär dem. Nick Cabana klockor har alltid markerat det sista kvartalet i timmen för att skapa medvetenhet och närvaro. Vivez et Profitez är tryckt på varje klocka och innebär uppleva och njuta, vilket är allt som Nick Cabana står för. Varje klocka kommer i en vintage trälåda, inspirered från gamla franska vin lådor.

Gravera din Nick Cabana klocka - UTAN EXTRA KOSTNAD! (värde 199 kr)

Gör din klocka personlig och helt unik med ett namn, ett viktigt datum eller kanske en kort hälsning. Fyll enkelt i önskad gravyr inne i produkten. Gravyren görs på klockans boett i överkant, likt en båge. Se exempelbild i varje produkt. Enbart hos Safira!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nick Cabana Klockor

Nick Cabana klockor är eleganta med en avslappnad stil

Det är Niklas Lij som ligger bakom det härliga klockvarumärket Nick Cabana. Under 2010 besökte han den franska Rivieran, en vacker plats med som inte bara bjuder på mysiga städer och fantastiska stränder. Här hittade han både motivation och inspiration som ledde honom till att skapa det klockvarumärke som vi alla älskar idag. Det märks att den obesvärade lyx och glamour som går att hitta i städer som Nice, Monaco och Cannes har satt sina spår i den design som Nick Cabana har hos sina klockor. De känns alla glamorösa och lyxiga, med tunna urtavlor där den sista kvarten alltid är markerad.

Vackra och stiliga klockor i flera olika utseenden

En av fördelarna med just Nick Cabana klockor är att de kommer i så många olika former och material. Detta gör att du enkelt kan hitta en klocka som passar just din stil eller som matchar en speciell outfit perfekt. Är du på jakt efter en klocka som du kan bära tillsammans med en snygg kavaj eller kostym? Du kommer att kunna hitta flera bra alternativ att välja mellan när du kollar in utbudet hos Nick Cabana. Du kan alltid jämföra varumärkets klockor med våra andra herrklockor. Vi har samlat klockor från alla möjliga varumärken, både svenska och utländska.

Det är materialen som gör den stora skillnaden

Klockorna från Nick Cabana känns alltid lyxiga, något som till stor del beror på valet av material och alla snygga detaljer. Klockorna med klockarmband i läder är ofta tillverkade av ett mjukt nubuckläder från Italien.

De kan även vara gjorda av rostfritt stål, ett klassiskt klockmaterial, eller ett flätat läder som ger klockan en lite mer bohemisk stil utan att den tappar sin elegans. Oavsett om du väljer en klocka med en länk i metall eller ett armband i läder är vi helt säkra på att du kommer att älska din klocka från Nick Cabana.

En utmärkt present att ge bort

Kommer din far att fylla jämnt snart? Ska din bror ta studentexamen? Killar i så gott som alla åldrar uppskattar en vacker klocka. Det är trots allt en accessoar som är både stilig och funktionell. Våra Nick Cabana klockor passar perfekt att ge bort till någon annan som en gåva. De är inte bara vackert designade, de flesta klockorna kommer dessutom i en exklusiv trälåda. Du kan naturligtvis köpa den som en present till dig själv! Alla förtjänar vi att unna oss något fint ibland. Med dessa klockor kan du unna dig en present som verkligen förhöjer din stil, speciellt om du lyckas hitta en som passar dig perfekt.

Matcha din klocka med ett snyggt armband

Visst kan det räcka med en klocka från Nick Cabana men ibland kan det kännas bra med något extra på handleden. Varför inte satsa på ett matchande läderarmband eller kanske en snygg länk i silver? Vi på Safira har samlat flera snygga herrarmband i vårt stora sortiment, dessa kan du hitta här.

Gravera din klocka från Nick Cabana

Oavsett om det är en present till en vän, din far eller till dig själv kan du passa på att gravera din klocka samtidigt som du beställer den. Detta är något vi gör helt kostnadsfritt. Ange valfri text på samma sida som du gör din beställning på. Tänk på att vi inte har obegränsat med yta att gravera på, du får uttrycka dig med endast 30 tecken. Som alltid när du beställer från oss på Safira kan du räkna med ett bra pris. Vi har en prisgaranti som garanterar att du som kund får de lägsta priset. Skulle en annan aktör erbjuda en likadan Nick Cabana klocka som vi har fast till ett lägre pris kommer vi att matcha priset direkt! Läs gärna mer om vår prisgaranti och exakt vad som gäller här på vår hemsida.