North Twentytwo

Historien om North Twentytwo är enkel, det hela började med idén om att skapa ett varumärke av högkvalitativa klockor, konstruerade och tillverkade för det hårda och varierade men vackra klimatet i norr. Klockorna är med en stilren, skadinavisk design men med noga utvalda detaljer enkel att anpassa för alla årets årstider. Vilket ger en tidlös klocka som kan användas under både vårens första strålar, på sommarens utflykter och äventyr, när de första höstlöven faller och under vinterns vita snö och svidande kyla.

Gravera din North Twentytwo klocka. Köp din klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr)  Gör din klocka personlig och helt unik med ett namn, ett viktigt datum eller kanske en kort hälsning. Fyll enkelt i önskad gravyr inne i produkten. Gravyren görs på klockans boett, antingen i överkant likt en båge eller i nederkant vågrätt. Se exempelbilder i varje artikel. Enbart hos Safira!

Fallande ordning
Filter

9 av 9 produkter

Fallande ordning
Filter

9 av 9 produkter

North Twentytwo

North Twentytwo klockor är eleganta och stilrena

Svenska North Twentytwo är ett klockvarumärke vars klockor håller hög klass. Den minimalistiska stilen på urtavlan är högt uppskattad av både män och kvinnor. Det gäller även de vackra klockarmbanden som finns både i mjukt och lyxigt läder, som ett hårt men snyggt nylonband eller med ett rostfritt band i stål. Klockarmbanden i läder passar perfekt för den som vill ha en stilren modell med ett klassiskt och tidlöst utseende. Nylonbanden har däremot en lite mer unik design och kommer oftast i vackra former och mönster samt i roligare färger. Det finns dock inget band som är lika klassiskt som det metalliska bandet i rostfritt stål. Detta band gör att klockan kännas extra lyxig och elegant. Allt, från idé till design till produktion och slutligen inspektion, görs i vår stolta svenska huvudstad Stockholm. Det var även här som allt började år 2014 när Erik Sandberg och Mathias Ericson bestämde sig för att skapa North Twentytwo. Faktum är att alltihop egentligen började strax norr om Stockholm, rättare sagt 22 km norr om storstaden. Deras första kollektion Nord, som du kan hitta här hos oss på Safira, inspirerades av den vackra nordliga naturen, omgivningar och alla dess skönheter. Från raukar på den gotländska stranden till vikingagravarna i Uppsala och skärgårdens skönhet i Stockholm. Alla dessa syner och intryck bidrog till de klockor du kan se här framför dig idag. Det här är skandinavisk design när den är som vackrast. Tanken är att klockan alltid ska kunna användas, oavsett hur det nordliga vädret ser ut.

Ett varumärke som nått ut jorden runt

Idag finns North Twentytwo klockor att hitta i hela världen, däribland här hos oss på Safira. Det är alltid kul att kunna erbjuda högkvalitativa produkter från Sverige och det är extra roligt när produkterna dessutom är riktigt bra.

Jämför gärna dessa stilrena klockor med våra andra klockor från vårt sortiment så ser du direkt vilken skillnad det är i design. Det är lätt att förstå varför dessa klockor med sina stilrena drag har blivit en framgång bland modemedvetna människor över hela planeten.

Med gravyr kan du göra din klocka personlig

Vi på Safira kan gravera din klocka, något som gör den både unik och personlig. Du väljer själv vad vi ska skriva på boetten, antingen på den övre delen, den undre delen eller på bägge delar. Kolla gärna på bilden för att se exakt vart vi graverar. Du har 15 tecken på varje del att använda dig av. Detta räcker för att skriva en del av en mening, gravera ett namn eller för att ange ett datum. I mitten finns det även en gravyr på loggan N°22 samt året då företaget lanserades, 2014. Det kostar ingenting att gravera sin klocka hos oss på Safira. Du fyller helt enkelt bara i fälten på samma sida som du gör beställningen. Vill du veta mer om vårt gravyrerbjudande kan du klicka här. På denna sida har vi samlat allt du behöver veta, oavsett om du ska gravera en North Twentytwo klocka eller ett av våra andra smycken.

En perfekt present till både killar och tjejer

Att få en klocka som present är alltid kul men att få en klocka från North Twentytwo är desto mer uppskattat. De prisvärda klockorna passar perfekt att ge bort som en gåva, kanske till din bror när han fyller jämnt eller varför inte till din far när fars dag närmar sig. Du kan naturligtvis även unna dig en vacker klocka själv. Hitta den perfekta klockan här hos oss och beställ den redan idag. Så länge vi har klockan i vårt lager kommer vi att skicka iväg den till dig så fort det bara är möjligt. Oftast behöver vi bara en dag, sedan kan du stolt bära din klocka på din handled. Överraska din vän, familjemedlem, partner eller dig själv med en klocka som verkligen står ut från mängden genom att köpa en klocka från North Twentytwo redan idag.