Paul Hewitt

Paul Hewitt - Tidlöshet möter den nordtyska inställningen till livet. Levande färger och en marin känsla, uppskattning av tradition och originalitet återspeglas i alla Paul Hewitt's högkvalitativa produkter. Handgjorda produkter av erfarna hantverkare och utsökta material ger maximal kvalitet. Paul Hewitt strävar alltid efter det bästa - så att du kan njuta av produkterna i många år framöver. Paul Hewitt skapar extraordinära och tidlösa produkter genom att välja noga samordnade mönster. Uppriktiga och autentiska - det är PAUL HEWITT. Köp din Paul Hewitt klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Paul Hewitt

Paul Hewitt skapar maritima smycken

Paul Hewitt är ett tyskt varumärke som har lyckats väl med att skapa produkter med stilren design och en maritim känsla. Just det marina är något som märks tydligt och som är en stor del av varumärket Paul Hewitt. Det handlar inte bara om detaljerna, som oftast integrerar detaljer från den maritima världen, utan även om färgvalen och själva utformningen. Deras armband är ett klockrent exempel på detta. Hos oss på Safira kan du hitta deras klassiska armband i läder, modellen Phreps. Den består av ett flätat läder som påminner om de rep du oftast kan hitta ombord på skepp. Lädret skapar en ögla som du trär över själva hänget för att kunna fästa armbandet runt handleden. Hänget i sin tur är en vacker ankare i mässing eller stål som pläteras för att få olika utseenden. Tillsammans skapar alla dessa delar ett armband med ett starkt tema som känns otroligt snyggt till alla typer av kläder, oavsett om du är kille med en snygg skjorta eller en tjej med en stilren kavaj. Modellen Phreps är inte det enda armbandet vi har samlat från Paul Hewitt. Du kan även hitta andra modeller, alla med samma skeppsliga tema. Ett exempel är armringen som går helt i stål. Denna armring består av ett stilrent och avlångt ankare. På många sätt är det just ankaret som är den mest kännetecknande delen när det kommer till smycken från Paul Hewitt. Den används ofta i flera olika produkter och designer. Naturligtvis erbjuder vi även armband från många andra varumärken som du gärna får kolla på också. Det är alltid bra att jämföra olika armband innan du bestämmer dig.

Mer än bara armband från Paul Hewitt

Detta tyska varumärke har fått sin inspiration från den nordtyska maritima traditionen och levnadssättet. Den salta vinden från havet, ljudet från vågorna och den oändliga horisonten. Detta är klassiska aspekter från den nordtyska maritima världen och Paul Hewitt har gjort sitt bästa för att bevara känslan med hjälp av alla sina smycken.

Förutom deras klassiska armband kan du även hitta klockor och manschettknappar från Paul Hewitt här hos oss på Safira. De bygger naturligtvis på samma tema. Klockorna är exempelvis tunna, eleganta och stabila. Urtavlan är stor och längst ned på urtavlan hittar du en ankare istället för en sexa, en placering som absolut inte var slumpmässig. Även på baksidan kan du hitta det klassiska ankaret samt företagets initialer, P och H. Vi på Safira erbjuder dock möjligheten att skapa en personligare boett med hjälp av vår gravyr.

Med gravyr kan din klocka bli unik

Gravyr innebär att vi graverar ett smycke, det vill säga ristar in ett meddelande eller något annat valfritt. Du bestämmer helt själv vad det ska stå. Tänk bara på att vi har ett väldigt begränsat utrymme. I just klockornas fall handlar det om 25 tecken men det kan även vara lite mer och lite mindre. Det är helt kostnadsfritt att gravera sitt smycke. Du kan läsa mer om vår gravyr här på vår hemsida.

Manschettknappar för den som vill se stilig ut

Den som verkligen vill sätta pricken över i:et på sin outfit behöver manschettknappar, åtminstone om du ska ha på dig en skjorta. De manschettknappar som vi har valt ut från Paul Hewitt fortsätter alla med det marina temat. Förutom just ankaret kan du även hitta andra symboler från havet och skeppens värld. Manschettknapparna finns i flera olika färger, något som gör det möjligt för dig att matcha knapparna med våra andra smycken från just Paul Hewitt. Att unna sig själv ett par smycken från Paul Hewitt är alltid kul men det är faktiskt ännu roligare att få ett av varumärkets smycken som en gåva. Armbanden, klockorna och manschettknapparna är alla uppskattade presenter hos både män och kvinnor. Har du en födelsedag i antågande eller vill du överraska din partner med något annorlunda? Hitta ett smycke som du tror kommer att passa perfekt och beställ den redan idag! Vill du ha tips på andra smycken som passar för speciella tillfällen kan du klicka här.