Pilgrim

Det hela började 1983 när två danskar - Annemette Markvad och Thomas Adamsen - nyttjade sin unika empati och innovativa energi till smyckedesign, främst säljande på festivaler. Deras kärlek till musik och folk uttryckte sig genom konstruktionen, vilket återspeglar djupt rotade värderingar som spontanitet, närhet och äkthet. Pilgrims smycken var, och är fortfarande, för nuet. Pilgrim handlar om att gå ut och söka nya saker, nya vägar och nya resor. Det är inte bara målet som är viktigt, utan också resan.

Fallande ordning
Filter

36 av 353 produkter

Du har sett 36 av 353 produkter

Pilgrim Örhängen Love Silver Plated

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Örhänge Phoebe Gold Plated White

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Örhänge Caily Silver Plated Crystal

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Earrings Fia Silver Plated Crystal

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Earrings Panna Silver Plated

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Bracelet Panna Silver Plated

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Earrings Panna Gold Plated

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Bracelet Panna Gold Plated

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Necklace Panna Gold Plated

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Earrings Hollis Silver Plated

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Bracelet Bibi Silver Plated White

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Necklace Bibi Silver Plated White

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Earrings Hollis Gold Plated

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Necklace Bibi Gold Plated White

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Earrings Mabelle Silver Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Earrings Mabelle Gold Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Earrings Sophia Silver Plated

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Earrings Sophia Gold Plated

Pilgrim

149 kr

Pilgrim Earrings Garnet Gold Plated

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Earrings Blanca Gold Plated

Pilgrim

249 kr

Pilgrim Earrings Arnelle Gold Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Necklace Empathy Silver Plated Green

Pilgrim

399 kr

Pilgrim Earrings Empathy Silver Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Earrings Empathy Gold Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Earrings Intuition Gold Plated

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Necklace Intuition Gold Plated Crystal

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Necklace Affection Silver Plated

Pilgrim

349 kr

Pilgrim Earrings Love Gold Plated White

Pilgrim

399 kr

Pilgrim Earrings Sensitivity Silver Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Necklace Sensitivity Silver Plated

Pilgrim

449 kr

Pilgrim Earrings Sensitivity Gold Plated Crystal

Pilgrim

349 kr

Pilgrim Ring Sensitivity Gold Plated

Pilgrim

299 kr

Pilgrim Earrings Sensitivity Gold Plated

Pilgrim

199 kr

Pilgrim Bracelet Sensitivity Gold Plated

Pilgrim

349 kr

Pilgrim Ring Wisdom Gold Plated

Pilgrim

349 kr

Pilgrim Örhängen Baila Silver Plated Green

Pilgrim

249 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 353 produkter

Du har sett 36 av 353 produkter

Pilgrim

Pilgrim skapar smycken i alla former

När Annemette Markvad och Thomas Adamsen grundade sitt smyckesföretag 1983 hade de nog ingen aning om hur väl deras smycken skulle mottas runtom i världen. Resan från att ha sålt sina vackra och handgjorda smycken på festivaler runt om i Danmark till att kunna erbjuda sina smycken hos hundratals återförsäljare världen över har varit lång och spännande att följa. Annemette och Thomas fokuserade tidigt på att skapa smycken som skulle få dig att känna dig vackrare när du bar dem. Det är något de verkligen har lyckats med och vi på Safira har samlat flera fina smycken från deras olika kollektioner. Du kan bland annat hitta armband, halsband, klockor, ringar och örhängen som alla har den typiska charmen som det danska varumärket Pilgrim är så kända för.

Smycken från Pilgrim till bra priser

Det är svårt att sätta fingret på vad exakt det är som gör deras smycken så vackra och trendiga. Vissa av Pilgrims smycken är fulla av detaljer, mönster och gnistrande stenar. Andra är istället minimalistiska och stilrena, med raka linjer och former. Ibland har smycket en speciell form, exempelvis ett träd eller en stjärna, och ibland har smycket en enkel design, exempelvis en cirkel eller en kula. Alla håller samma höga kvalitet, något som till stor del beror på att de allihop är handgjorda. Oavsett om du söker ett nytt armband, halsband eller ett par nya vackra örhängen från Pilgrim kan du hitta något som faller just dig i smaken här hos oss på Safira. Vi erbjuder dock inte bara smycken i alla möjliga former och färger, vi har även sett till att du får det bästa möjliga priset via vår prisgaranti. I korthet anger den att vi matchar alla aktörer på den svenska marknaden som erbjuder ett lägre pris än oss på samma vara. Du kan läsa mer om just prisgarantin längst ned på sidan.

Pilgrim ger dig smycken för livets alla tillfällen

Själva namnet Pilgrim är ett uråldrigt namn på en vandrare på väg mot en helig plats. För varumärket Pilgrim har själva resan alltid varit viktigare än destinationen. De smycken du hittar från Pilgrim kommer i alla möjliga former och färger, vissa är fantasifulla och andra stilrena, vissa detaljerade och andra minimalistiska. På så sätt kan du alltid hitta något som passar dig just nu, vart du än är i livets långa resa. Ett smycke från Pilgrim känns speciellt och det är en uppskattad gåva att få ta emot. Om du har någon i ditt liv som snart kommer att fylla år eller som du vill kunna visa uppskattning till kan du med fördel välja ut ett smycke som du tycker passar just deras stil. Vi på Safira har även samlat smycken som passar andra tillfällen i livet, exempelvis alla hjärtans dag eller dopet. Om du vill kunna jämföra dessa smycken med våra andra utvalda smycken för speciella tillfällen kan du klicka här. Du kan självklart köpa ett smycke från Pilgrim till dig själv som en lite självisk present. Det är alltid roligt att kunna unna sig själv något fint, speciellt när det handlar om ett smycke från det danska varumärket Pilgrim.

Beställ tills du får fri frakt

Det kan vara svårt att välja ut ett smycke bland alla de fina produkterna vi har valt ut. Vi är väl medvetna om detta och har försökt att förenkla valet åt dig genom att skapa en fiffig filtreringsfunktion. Denna filtrering kan du använda för att hitta smycken från Pilgrim inom en viss prisklass eller av ett specifikt material. Skulle det ändå finnas för många att välja mellan kan du sortera resultatet utefter pris eller popularitet. Kom ihåg att vi ger dig fri frakt när du beställer för tusenlappen så se till att välja ut alla dina favoriter! Med tanke på det grymma priset är det mycket möjligt att du faktiskt får med dig alla dina favoriter hem samtidigt om du hamnar precis över tusenstrecket.