Pilgrim Örhängen

Pilgrim har Örhängen för alla tillfällen. Örhängen som matchar din personliga stil. Det finns Örhängen med stenar, pärlor, hjärta och kombinationer. Alla Örhängen i olika material och design för dig att välja vilka Örhängen som passar just din stil. Pilgrim's Örhängen är 100% nickelfria.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Pilgrim Örhängen Pilgrim

Pilgrim örhängen – en perfekt detalj

Här hittar du vårt breda urval av vackra Pilgrim örhängen. Örhängen är ett utmärkt smycke eftersom du kan bära det både till vardags och fest. Dessutom finns det en uppsjö olika designer och prisklasser att välja bland. Just Pilgrim tillverkar väldigt vackra örhängen, både stiftörhängen, creoler och hängande örhängen. Stiftörhängen är något som många gillar att bära till vardags eftersom de ofta är lite mindre, något mer diskreta och smälter in snyggt med vardagliga kläder. När du klär upp till dig till fest vill du kanske ha något som syns mer, något som blir hela outfitens blickfång. Då passar det perfekt med större creoler eller hängande örhängen. Beroende på om din personliga stil är diskret, modern, skandinavisk eller kanske exklusiv och elegant, erbjuder Pilgrim örhängen för alla. Ett enkelt sätt för att snabbt göra din vanliga outfit lite roligare och mer "fixad" är att enkelt sätta i ett par tjusiga och snygga Pilgrim örhängen. Letar du efter något särskilt? Du kan få upp olika resultat genom att filtrera sökningen ovan. Välj om du vill handla örhängen i en viss prisklass, om är intresserad av ett särskilt material eller om du exempelvis vill köpa örhängen i en särskild form. Våra olika filtreringsalternativ gör det enklare att hitta relevanta träffar.

Handgjort och kvalitativt

När du köper äkta Pilgrim örhängen kan du alltid vara säker på att kvaliteten är på topp, men du behöver inte lägga en förmögenhet. Att både erbjuda design och kvalitet och ändå inte höja priserna är riktigt fantastiskt. Här hittar du vackra smycken i silver- och guldpläterad metall utan att priset höjs. Du kan hitta mängder av trendiga örhängen för under hundralappen. Här hittar du handgjorda örhängen i diskret utformning men även med en mer iögonfallande formgivning.

Vi på Safira har exempelvis tagit hem vackra örhängen med glittrande kristaller. Dessa känns väldigt lyxiga och passar utmärkt för finare tillfällen. Letar du efter äkta pärlörhängen? Vi på Safira erbjuder både örhängen med pärlor, kristaller och äkta cubic zirkonia. Kanske något för födelsedagen?

Örhängen för varje dag

Genom att köpa flera olika stilar när det kommer till örhängen kan du enkelt variera din stil, dag för dag. Eftersom Pilgrim örhängen både är kvalitativa och prisvärda kan du med fördel unna dig flera par. Ena dagen kan vara snyggt med ett par stilrena creoler i silver, andra dagen kanske något mer glamoröst och exklusivt kan vara kul. Här kan du enkelt beställa snygga smycken av högsta kvalitet och varierad stil.

Matcha med andra smycken

Något som blir väldigt snyggt är att matcha dina smycken med varandra. Om du exempelvis väljer ett par silverörhängen blir det vackert att även bära ett silverhalsband eller silverringar. Det finns dock inga rätt och fel och att blanda material kan bli minst lika snyggt. Vill du ändå skapa en röd tråd kan vi rekommendera att du köper smycken ur samma kollektion. Pilgrim erbjuder bland annat halsband, armband och örhängen som går i samma stil. Ofta används samma material och stenar, allt för att den röda tråden ska bli starkare. Om du tycker det är svårt att färgmatcha eller skapa en enhetlig look i din outfit har vi bra tips. Se om du hittar en accentfärg i din outfit, kanske har byxorna någon detalj i grönt? Återfinn i så fall den gröna färgen i några av Pilgrims smycken. Tillsammans kommer de att matcha perfekt! Att även köra på en stilren och enkel outfit i exempelvis svart för att sedan pigga upp den med färgglada smycken blir också fint. Pilgrim erbjuder både färgglada smycken och mer diskreta varianter. När det kommer till örhängen kan du hitta stilrena och snygga smycken i silverfärgat men även örhängen med vackra och färgstarka stenar, som blått.