Rock By Sweden

Rock by Sweden grundades 2009 och riktar sig med sina unika smycken till den trendiga och modemedvetna kvinnan som vill ha ett speciellt och unikt smycke. Rock by Sweden är en kombination av edgy, glamourös och sofistikerad stil. Bakom Rock by Sweden finns Laila Bagge Wahlgren och Lili Assefa. Genom att använda sig av äkta swarovski och stellux kristaller så skapar Rock by Sweden smycken som är glamourösa och rockiga på samma gång. Kollektionen består av örhängen, halsband, ringar och armband. Rock by Sweden erbjuder en stor variation av olika modeller och något som passar alla. Det sägs att dina smycken är en reflektion om vem du är.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Rock By Sweden

Rock by Sweden – rockigt och trendigt!

Smycken behöver inte bara vara vackra, feminina och ha diamanter, tvärtom kan smycken vara otroligt snygga i en mer rockig design och stil. Rock by Sweden är ett svenskt smyckeföretag som tagit trenderna till nya nivåer. Här blandas spännande material, färger och former för att skapa något helt unikt. Smyckesföretaget, som är ganska ungt, grundades år 2009 av Laila Bagge Wahlgren och Lili Assefa. Med en unik förmåga att förena rockigt med elegant, lyckas Rock by Sweden verkligen ta fram smycken i en unik och originell karaktär. Detta är smycken för alla modemedvetna och trendiga kvinnor som samtidigt vill visa och förstärka sin egen stil. Ett smycke har möjligheten att förstärka och visa vem en person är, vill du visa din rockiga och tuffa sida? Med Rock by Sweden kan du köpa både halsband, armband, tuffa ringar och till och med manschettknappar. Du kommer förmodligen fastna för flera av smyckena i vårt sortiment. De är helt enkelt riktigt tuffa, snygga och minst sagt iögonfallande.

Elegant och tufft på samma gång

Det häftiga med Rock by Sweden är att de kan presentera smycke efter smycke som har en alldeles unik charm och originellt utseende. Framför dig kan du hitta både exklusiva ringar i form av ett jaguaransikte och prytt med mängder av glittrande stenar. Kombinationen av det tuffa och det vackra är oslagbar, så ny och fräsch och samtidigt så klassisk på samma gång. Och du kan lita på att kvaliteten också är på topp. Rock by Sweden smycken tillverkas av bland annat koppar, guld och rostfritt stål. Du kan även hitta många snygga smycken med en yta av äkta rhodium, ett mycket hårt och beständigt material som ingår i platinafamiljen. Rhodium är känt och omtyckt för sin vita och silvriga glans.

Oavsett om du letar efter ett nytt halsband, några snygga armband eller kanske en lyxig ring, kan du garanterat hitta något du gillar i sortimentet. Det är Laila Bagge och Lili Assefa som ligger bakom de häftiga kollektionerna. Båda kvinnorna har en bakgrund inom musikindustrin. Laila Bagge är också känd från det populära musikprogrammet Idol, där hon suttit med i juryn i många år. Förutom att du här kan hitta mängder av utsökta och kvinnliga smycken från Rock by Sweden, finns det även ett stort urval av tuffa herrsmycken. Rock by Sweden skapar bland annat snygga och trendiga armband och riktigt originella manschettknappar. Föreställ dig själv hur snyggt det kan bli med en stilig och uppklädd kostym, finskorna, en slips eller fluga och sedan ett par rockiga manschettknappar i form av kristallprydda dödskallar eller något annat tufft.

Symboliska smycken

För dig som gillar smycken med betydelse kan förmodligen bli inspirerad av vårt utbud av Rock by Sweden. Även om varumärket satsar stenhårt på rockiga och tuffa halsband, ringar, armband och örhängen, erbjuder de även smycken med vackra hängen. Här kan du exempelvis köpa halsband med ett hänge föreställande en sol, eller ringar med ett kors. Även om smyckena från början kanske inte skapades för att förmedla ett budskap, kan du ändå bära dem och tänka på ett budskap som känns viktigt för dig. För dig som vill se mer av våra mer personliga smycken kan du kolla in våra gravyrsmycken. Här har du möjlighet att både sätta din egen prägel med hjälp av dina egna ord, du kan också välja ut hängen i olika figurer. Vi erbjuder exempelvis vackra silversmycken i form av fjärilar, cirklar, hjärtan och kors. Alla med sina egna betydelser. Kom ihåg att du enkelt kan matcha Rock by Sweden med andra stilar, kombinationen kan bli riktigt fräck. Ett rockigt armband tillsammans med ett stelt silverarmband blir perfekt! Testa dig fram för att hitta en stil som tilltalar dig och som känns bra.