Rosefield

Baserat på de grundläggande principerna för både Amsterdam och New York, är Rosefield klockor skapade för fria individer. Rosefield gör utmanande klockor där klassiskt möter modernt. Där funktion möter form. Där Amsterdam möter New York. Köp din Rosefield klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Rosefield

Rosefield – klockor i exklusiv och prisvärd design

Vad har New York och Amsterdam gemensamt? Enligt Rosefield är dessa två städer både mångsidiga, eleganta, moderna och samtidigt klassiska. De är dessa två städer som gett inspiration till varumärket som tillverkar fantastiska klockor. I varje klocka kan du återfinna den holländska minimalistiska designen och även New Yorks moderna drag. När du vill ha en klocka som funkar till allt, som känns ny och fräsch och som samtidigt har en elegant och sofistikerad aura över sig, är det Rosefield du vill ha. Det framgångsrika varumärket satsar hårt på både design och kvalitet och du kan alltid lita på att din klocka håller. En Rosefield klocka är mer än klocka, det är ett hantverk. Materialen väljs noga ut, dels för att passa in i varje kollektions originella stil, men också för att klockan i sig ska hålla sin kvalitet år efter år. Samtliga klockor från Rosefields drivs av japanskt kvartsur, något som är känt för sin kvalitet och beständighet. Dessutom kan du välja bland klockor med äkta läderarmband eller med stilrena och snygga klockarmband i rostfritt stål. Letar du efter herrklockor? Hos oss på Safira kan du hitta mängder av trendiga och snygga modeller för herrar.

Vilken gata gillar du?

Vilken konstig fråga, vad har den att göra med klockor? Rosefield har skapat ett spännande koncept, flera klockkollektioner som både är döpta och inspirerade efter kända gator och kvarter. The Gramercy är exempelvis en av de bästa platserna på hela Manhattan i New York. Här bor mängder av kända modeskapare och just detta namn har fått namnge en kollektion klockor med stilren och modern design. Här hittar du rena urtavlor med snygga läderarmband. Dras du mer mot en sofistikerad och elegant look? I så fall kanske kollektionen The Upper East Side kan vara något.

Precis som denna ikoniska stadsdel med samma namn, är även klockorna elegans, lyx och sofistikerad stil. Klockorna är alla försedda med ett vackert länkarmband i rostfritt stål. Du kan välja bland flera olika färger och urtavlor. Det roliga i hela det här konceptet är att varje klocka känns unik. Det är intressant att få lära sig mer om varje bakgrundshistoria till klockorna. Kanske gillar du själv en viss stadsdel i Amsterdam eller New York? Då kanske du genast gillar klockorna i kollektionen! Vi på Safira erbjuder flera populära kollektioner från Rosefield, du hittar bland annat The Bowery, The Tribeca, The West Village och The Mercer. Dessutom kan du även köpa separata klockarmband från Rosefield som passar utmärkt att byta med. Så, vilken gata gillar du mest?

Förändra och variera dig med klockarmband

En riktigt bra sak med Rosefield är att tillverkar och säljer klockarmband separat. Detta öppnar upp stora möjligheter till att förändra och variera din stil dagligen om du skulle vilja! I vårt sortiment av Rosefield klockarmband kan du välja bland snygga läderarmband i olika modell och bredd. Du kan även hitta snygga färger som rosa, blått, grått, svart och brunt. För dig som gillar en mer sofistikerad och elegant stil kanske ett klockarmband i rostfritt stål kan vara passande? Rosefield erbjuder mängder av snygga varianter i både guld- och silverfärgat stål. Med olika färger på klockarmbandet kan du enkelt matcha din outfit och även andra smycken, exempelvis armband, ringar eller halsband. Vi på Safira erbjuder många snygga och trendiga armband som går väl ihop med dessa klockarmband, exempelvis i stål, äkta guld och silver och även läder.

Beställ idag – få din nya klocka imorgon

Är du intresserad av att beställa en snygg Rosefield klocka? När du gör en beställning hos oss på Safira på över 1 000 kronor bjuder vi på frakten. Vi levererar dessutom dina varor riktigt snabbt, på endast 1 arbetsdag. Det kallar vi expressleveranser och vi har faktiskt Nordens snabbaste leveranstider.