Klockarmband

Rosefield

Fallande ordning
Filter

9 av 9 produkter

Fallande ordning
Filter

9 av 9 produkter

Klockarmband Rosefield

Rosefield klockarmband gör det lätt att variera dig!

Här hittar du vårt breda utbud av snygga Rosefield klockarmband! Rosefield är ett välkänt varumärke i klockbranschen, ett märke som gjort sig kända på grund av sitt unika koncept. Klockorna är ett kapitel för sig. Du hittar vackra kollektioner som är inspirerade av olika stadsdelar i New York. För alla som älskar hippa Amsterdam och New York är klockorna ett måste. Men även klockarmbanden. För genom att byta klockarmband till din klocka blir det inte bara roligt att variera sig, det blir otroligt enkelt. Alla klockor är utrustade med en smart och smidig pinnfunktion. Med denna tar det bara några sekunder att byta armband. Det är dessutom betydligt billigare att köpa olika klockarmband än att köpa flera olika klockor. En stor fördel med just Rosefield är dessutom att samtliga av deras klockor har ett mycket stilrent, elegant och modernt utseende. Alla urtavlorna är minimalistiska och moderna och ganska lika i sitt utseende, med olika detaljer. Fördelen med detta är att du enkelt kan mixa och matcha din klocka med alla tänkbara klockarmband – allt passar! Ena dagen kanske du vill känna dig boho-chic, andra dagen kanske du vill matcha kavajen med ett läckert stålarmband. Få inspiration bland vårt breda utbud av snygga Rosefield klockarmband och beställ dina favoriter! Lägger du en beställning på över 1 000 kronor (du kan köpa mer än tre olika klockarmband för det priset), så bjuder vi på frakten!

Läder och stål

Rosefield klockarmband finns att tillgå i många olika designer, alla armbanden återfinns i respektive klockkollektion. Här kan du bland annat hitta snygga armband från The Bowery kollektionen. Dessa klassiska och eleganta läderarmband med söm passar perfekt till alla olika urtavlor. För dig som hade svårt att välja mellan olika klockor från Rosefield kan nu alltså använda flera "klockor" ur sortimentet genom att byta armband.

Läderarmband med söm ger klockan ett mer klassiskt intryck, oerhört snyggt! Du kan välja mellan många färger, exempelvis rosa, svart eller grått. För dig som letar efter något mer stilrent erbjuder vi även läderarmband utan söm. Dessa känns genast betydligt mer stilrena och mer moderna än The Bowery. De passar också bra till alla de olika urtavlorna. Förutom våra snygga läderarmband kan du även hitta riktigt läckra klockarmband i rostfritt stål. Dessa känns lyxiga och exklusiva och kommer faktiskt från kollektionerna The Mercer och The Upper East Side, två klockkollektioner där man inspirerats av distrikt i New York som är kända för sina moderiktiga besökare och kända designerns. Stålarmbanden kan du köpa i exklusivt guld, roséguld och silver. Riktigt snyggt!

Färgglatt eller diskret?

Ofta när man väljer ut en ny klocka är det svårt att välja ut en lämplig färg. För själva klockarmbandet har ju en stor inverkan på hur designen upplevs. Ofta satsar man kanske på något mer diskret och stilrent, exempelvis en svart eller grå klocka. Men nu har du alltså chansen att förnya dig, att våga testa en färgglad klocka istället! Även om din originalklocka är diskret kan du nu köpa till ett färgglatt klockarmband i exempelvis rosa eller blått. Matcha dina klockarmband med din outfit eller en accentfärg i din klädsel. Detta skapar en röd tråd och en större enhetlighet. Du kan givetvis även matcha med andra smycken. Testa att bära ringar i olika material för att se hur de går ihop med klockan. Både ringar, armband och klocka skapar tillsammans en snygg och trendig stil!

Sätt ihop en gåva

För alla som vill överraska någon med en fin present kan vi verkligen rekommendera att ge bort en vacker klocka från Rosefield. Tillsammans med klockan kan du även överlämna ett separat klockarmband. Detta gör att gåvan känns extra exklusiv och fin. En klocka plus armband passar perfekt att ge bort som både konfirmations- eller studentpresent. Men även födelsedagar, julaftnar och mors dag är lämpliga tillfällen!