The Bowery

Inspirerad av ett ikoniskt New Yorkkvarter och fångat mellan boho-chic och klassisk, BOWERYkollektionen kombinerar en minimalistisk, supertunn klocka men elegant sydda läderarmband. Köp din Rosefield klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

The Bowery Rosefield

The Bowery – bohemiskt och klassiskt

Dras du också till bohemisk design men gillar samtidigt klassiska drag? Kombinationen är oslagbar! Rosefield är ett välkänt varumärke i klockbranschen och har släppt flera omtyckta kollektioner. Alla kollektioner är döpta efter en viss stadsdel i New York, exempelvis The Upper East Side eller The Mercer. Alla de olika kollektionerna är inspirerade från de olika stadsdelarna, vissa är mer sofistikerade och eleganta i sitt utförande och andra, som The Bowery, är mer bohemiska. The Bowery är en kollektion som fått inspiration från stadsdelen med samma namn. Här samlas många olika människor med spännande stilar. Samtidigt finns något klassiskt med denna stadsdel på Manhattan. Klockorna bär samma design – en klassisk klocka med bohemiska drag. Du kan genast se att urtavlan är otroligt stilren och enkel, något som känns klassiskt och modernt på samma gång. Det snygga läderarmbandet passar väl ihop och du kan enkelt välja vilken färg du vill ha. Varför inte köpa ett separat klockarmband så kan du byta när du vill! The Bowery klockor är något du kan använda till allt, det är just det som gör denna kollektion så komplett. Den stilrena urtavlan smälter in i vilken outfit som helst och anpassar sig efter stilen. Läderarmbandet ger din outfit en klassisk touch och passar perfekt till alla olika tillfällen, vare sig du ska på fest eller är på väg till jobbet. Välj en färg som du verkligen gillar, kanske den första du ser när du kollar igenom sortimentet. Matcha sedan din klocka med trendiga armband i matchande färg.

Bekväm att bära

En klocka ska inte bara vara snygg och hålla hög kvalitet, den ska givetvis även vara bekväm att bära. Just The Bowery är en väldigt bra klocka med sitt läderarmband. Lädret känns mjukt och skönt mot handleden och du kan enkelt ställa in och justera storleken med hålen på remmen.

En del är vana att bära metallklockor och då finns det andra populära kollektioner att ta del av. Kolla exempelvis in Rosefield The Mercer eller The Tribeca. Båda kollektionerna har klockor med snygga och rostfria stålarmband. I och med att du kan köpa separata klockarmband kan du alltid variera dig och byta mellan läder och stål om du skulle vilja. Stål kan ofta ge klockan ett mer lyxigt och elegant utseende, något som ofta passar bra till mer formella sammanhang. Du hittar fler snygga klockarmband här.

Den ultimata accessoaren

Klockor har vi älskat i många årtionden, redan sedan armbandsuret första gången gavs ut på marknaden, under 1800-talet. En del har givetvis hänt sedan det första armbandsuret lanserades, men samma stilrena drag och klassiska anda återfinns i The Bowery klockorna. Dessa klockor är tidlösa och kommer aldrig bli omoderna. De anpassar sig efter din personliga stil och förstärker snarare än kompromissar. Just Rosefield klockor som The Bowery håller alltid högsta kvalitet och klockorna drivs av japansk kvartsrörelse, något som ofta kännetecknar hög kvalitet. Här kan du enkelt hitta en klocka att trivas med genom livet. Låt klockan följa dig i dina klädval och outfits och tillföra något snarare än att gömma något. I sortimentet kan du välja bland både pigga och glada färger men även mer dova och naturfärgade läderarmband. Urtavlan i sig kännetecknas av sin extremt tunna design och enkla utseende. Klockan har inga siffror utan stavar och du kan själv välja om du vill ha en klocka med svart eller vit urtavla. Även om vita urtavlor känns mest klassiska är en svart urtavla otroligt modernt och effektfullt – särskilt om du väljer en helsvart klocka, snyggt!

Gravera mera!

När du beställer en Rosefield klocka från oss på Safira erbjuder vi en valfri gravyr. Du kan alltså få boettens ovansida och undersida graverad med exempelvis ett namn, ett datum eller ett kort citat. Matcha gärna med våra gravyrsmycken för att sätta pricken över i:et!