The Gramercy

Döpt efter bästa platsen på Manhattan, hem till modeskapare från hela världen, GRAMERCY kombinerar en ren urtavla med eleganta läderarmband för att skapa en modern och spännande modedetalj. Köp din Rosefield klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

The Gramercy Rosefield

The Gramercy – modernt och spännande

Strax ovanför East Village på Manhattan ligger den populära stadsdelen Gramercy. Här bor mängder av kända designers och modeskapare som inspireras av den vackra omgivningen. Gramercy är en plats där high fashion skapas, mitt bland människor, kulturer och vackra byggnader. För dig som älskar mode och att följa rådande trender kan vi varmt rekommendera Rosefields klockkollektion The Gramercy. Här hittar du stilrena klockor med extremt ren urtavla, ett vackert och exklusivt läderarmband i tidlöst utseende och flera färgkombinationer att välja bland. En klocka om utstrålar både modernitet och klassicism samtidigt – The Gramercy! Låt klockan sticka fram under skjortärmen eller dra allt fokus mot klockan genom att matcha med olika armband och ringar som fångar alla blickar. Du kan garanterat hitta en klocka härifrån som passar din individuella stil. För det är ändå det allt handlar om, att hitta klockor, accessoarer och snygga smycken som kompletterar och förstärker din personliga stil – inte kompromissar med den! Med en klocka från The Gramercy kollektionen kan du välja om du vill ha en pigg eller mer nedtonad och diskret färg. Båda alternativen har sina fördelar. En svart, brun eller grå klocka fungerar liksom till allt, den smälter in bra och anpassar sig. En färgstark och pigg klocka kan däremot verkligen ge din outfit det där lilla extra. Men varför välja när du kan ha båda? Rosefield erbjuder mängder av snygga och kvalitativa klockarmband som du kan köpa separat till dina klockor. Vi på Safira har samlat en egen kategori med varumärkets snygga armband. Här hittar du både läderarmband med snygg söm och utan söm för ett mer modernt och minimalistiskt utseende. För dig som föredrar rostfritt stål finns även detta. Klockarmband hittar du till bra priser och kan utan problem köpa flera – då kan du byta och variera dig när du vill!

Helsvart, roséguld eller silver?

Rosefield har verkligen skapat ett unikt koncept för sina klockor. Här har du inte bara möjlighet att välja bland flera olika kollektioner inspirerade av gator i New York. Du kan även välja bland detaljer. När du kollar igenom The Gramercy kan du vid första anblick se att kollektionen erbjuder många olika färger. Här kan du hitta alla tänkbara färgkombinationer. Från helsvart till vit urtavla ram i silver och armband i rosa. Du kan även hitta helsvart med guldram eller svart armband med silverram och vit urtavla. Alla kombinationer du kan tänkas vilja ha. Svarta urtavlor är faktiskt något som är oerhört snyggt, trendigt och effektfullt. Även om den klassiska urtavlan är vit känns svart på något vis också klassiskt, det ser stilrent och vackert ut. Du behöver inte oroa dig för att se vad tiden är, urtavlan har fortfarande visare och siffror i silvergrått. När du väljer färgkombination kan det vara bra att fundera lite över din smak och vad du brukar gilla. Om du exempelvis alltid bär guldsmycken kan det vara smart att välja en klocka med guldram runt urtavlan och inte silver. Om du däremot matchar och mixar spelar det mindre roll. I kollektionen The Gramercy finns även klockor med svart ram, dessa passar perfekt till både silver-, guld-, stål- och roséguldsmycken.

En personlig touch

När du väl valt ut en klocka från The Gramercy eller en annan valfri kollektion kan du välja att få klockan graverad. Vi bjuder på gravyren så du kan passa på att gravera in ett namn, ett datum eller kanske en hälsning till någon som fyller år. Med en personlig gravyr blir klockan mer speciell för just dig. Kom bara ihåg att du inte har öppet köp på klockor med gravyr. Vill du se fler personliga smycken? Kolla i så fall in vårt utbud av gravyrsmycken. Här kan du hitta mängder av fina gåvor att ge bort på födelsedagar, i julklapp, som alla hjärtans dag-present eller kanske till en nybliven student!