The Mercer

Skapad som en hyllning till en spännande gata i en av New Yorks karaktäristiska shoppingdistrikt, de rostfria stålarmbanden i MERCERkollektionen gör detta till en lyxig klocka för en modern look. Köp din Rosefield klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

The Mercer Rosefield

The Mercer – klockor för fashionistan

Rosefield, det populära klockvarumärket, har återigen hämtat stor inspiration från New York, men inte varifrån som helst. Från stadsdelen Mercer, ett populärt distrikt för shopping, har dessa klockor fått sin design. Klockorna i kollektionen The Mercer är både klassiska, moderna och stilrena på samma gång. Dessutom andas de en elegans och lyx tack vare de exklusiva och vackra klockarmbanden i rostfritt stål. För dig som söker en mer modern klocka, något stilrent och tidlöst, har hittat rätt. The Mercer klockor finns att tillgå i många färger och kombinationer. Få inspiration bland de moderna och snygga klockorna och hitta dina favoriter idag! I vårt utbud av The Mercer kan du välja bland exklusiva och lyxiga klockor i guld, silver, roséguld och svart. Här finns även andra varianter som vit urtavla med blått armband, oerhört snyggt och ger nästan en maritim känsla. För dig som söker något mer nytt och spännande kanske en av klockorna med svart urtavla kan var intressant? Dessa klockor känns väldigt effektfulla och passar utmärkt som helsvart utförande, det vill säga svart urtavla, svart ram och svart armband. Matcha med andra diskreta smycken eller bryt av med en stark färg, exempelvis ett armband i rött eller rosa – coolt!

Välj en klocka som speglar din personlighet

Precis som kollektionerna från Rosefield är det även viktigt att välja en klocka som speglar just din personlighet. Klockarna i The Mercer har exempelvis fått sin inspiration från ett populärt shoppingdistrikt i New York. Här skapas nya och moderna trender dagligen. Känns detta som du? Eller älskar du helt enkelt denna del av New York? Att bära en klocka som betyder något för dig är alltid roligt.

Du kan garanterat hitta en klocka du gillar bland sortimentet. Ta även en koll bland de andra kollektionerna från Rosefield. Du kan exempelvis hitta klassiska och lite bohemiska klockor i kollektionen The Bowery – en annan stadsdel i New York. Vill du överraska din partner med en klocka? Vi kan varmt rekommendera just The Mercer eftersom klockorna är så otroligt stilrena. De passar perfekt till olika stilar och blir därför ett säkert kort när det kommer till just presenter. Kanske vill du sätta ihop ett fint set och ge bort allt som en present? Matcha i så fall valfri klocka med vackra armband. Du kan hitta många snygga och trendiga modeller hos oss på Safira. Om du ska ge bort en klocka från The Mercer kollektionen kan du få klockan graverad, detta bjuder vi på. Det är ett perfekt tillfälle att skriva en kort födelsedagshälsning som "Till Anna på födelsedagen" eller "Jag älskar dig" eller kanske ett betydelsefullt datum för just er två. Du kan säkert komma på något fint. Vi bjuder på gravyr på boettens ovan- och undersida, du kan se exempel genom att klicka dig in på bilderna.

Högsta kvalitet – såklart!

När du köper en klocka från Rosefield kan du räkna med toppkvalitet och design! Alla klockor som företaget tillverkar drivs av japansk kvartsrörelse, något som ofta pekar på kvalitet och beständighet. Materialvalen i själva klockan är också bra och Rosefield använder sig av bland annat rostfritt stål som är mycket tåligt. När du lägger din beställning hos oss på Safira tar det sällan mer än en arbetsdag för dig att få hem dina smycken och din klocka. Vi erbjuder nämligen Nordens snabbaste leveranstider (det får vi väl skryta med lite va?). Har du hittat exakt samma The Mercer klocka hos en konkurrent? Hör av dig till oss så sänker vi vårt pris så att du alltid handlar till den bästa dealen hos oss. Vi ger alla våra kunder Sveriges lägsta prisgaranti, läs gärna mer om hur det fungerar hos oss. Vi på Safira vill att du ska trivas hos oss, hör gärna av dig om du funderar över något!