The Tribeca

TRIBECA kombinerar favoriter från våra tre nuvarande kollektioner till en serie mindre klockor för nättare handleder. Köp din Rosefield klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

The Tribeca Rosefield

The Tribeca – nättare klockor i smakfull design

När det kommer till att skapa moderna och samtidigt klassiska klockor är Rosefield verkligen ett utmärkt varumärke. I kollektionen The Tribeca kombineras tre olika kollektioner men den här gången i ett nättare och mindre utförande, perfekt för dig med smala handleder eller som helt enkelt vill ha en mindre klocka. I sortimentet hittar du klockor som är inspirerade från de tre kollektionerna – The Gramercy, The Bowery och The Mercer. Dessa tre kollektioner är väldigt olika varandra. The Gramercy är en kollektion med riktigt moderna och stilrena klockor, The Bowery förenar bohemisk kreativitet med klassiska drag och The Mercer är klockor med exklusiv och lyxig design. Du kan alltså hitta alla tre varianter fast i nättare och mindre modeller bland The Tribeca. För dig som söker efter en klocka som du kan bära jämnt, oavsett tillfälle, kan du garanterat hitta något från The Tribeca. Alla klockor, trots deras olikheter, har ändå något gemensamt – deras stilrena, eleganta och sofistikerade känsla. Samtidigt känns de moderna och minimalistiska, nästan skandinaviska. Du kan enkelt hitta en klocka som passar just din stil. Här finns nämligen både färgglada och diskreta klockor att välja bland.

Läder eller stål?

Även om urtavlan är själva klockan har ändå klockarmbandet en stor betydelse för hur designen uppfattas. I sortimentet kan du välja bland både armband i rostfritt stål men även snygga läderarmband, både med och utan söm. När du kollar på de olika klockorna får du säkert en känsla för varje sort. Kanske drar tankarna mer mot det lyxiga och exklusiva hållet när du kollar in armbanden i stål? Tänker du kanske mer på klassiska och tidlösa klockor när du ser lädermarband? Alla klockorna här kan du bära till både vardags och fest, men det kan ändå vara roligt att variera sig.

Varför inte köpa till ett separat klockarmband? På så sätt kan du byta när du vill och färgmatcha med dina olika kläder! Vi på Safira erbjuder snygga klockarmband från Rosefield, här hittar du varianter som passar perfekt till klockorna i deras kollektioner. Men du kan även hitta flera sorter hos oss. Vi erbjuder en hel kategori, enbart med olika klockarmband, bland annat från Daniel Wellington med flera. Kolla gärna in, du hittar sortimentet under "Klockor".

Kombinera med andra smycken

En klocka är en accessoar men också ett smycke. Det är något du kan bära för att förhöja din stil, förstärka din personlig och givetvis även för att hålla koll på tiden. Skapa en originell stil genom att kombinera din klocka från The Tribeca med snygga smycken. Vi på Safira erbjuder ett stort utbud av armband i olika varianter. Du kan hitta både äkta silver- och guldarmband men även armband i stål och läder. Att matcha en klocka som har guld- eller silverdetaljer med samma material som armbandet blir otroligt snyggt. Man ser genast den röda tråden! Kolla gärna in våra andra smycken också, du kanske kan hitta ringar som också matchar med klockan?

Upplev fördelarna med Safira

Som kund hos oss på Safira får du många förmåner. Visste du till exempel att alla som handlar hos oss får använda Sveriges lägsta prisgaranti? I kort beskrivning innebär garantin att du alltid får det lägsta priset hos oss. Du kan läsa mer om hur det fungerar här. Andra fördelar med oss är att du får hem dina beställningar på endast 1 arbetsdag, vi levererar oftast så snabbt! Vi försöker alltid göra vårt bästa för att ta hand om våra kunder. Förutom våra leveranser och vår prisgaranti vill vi gärna hjälpa dig. Kanske vill du ha tips eller råd om presentinköp? Eller funderar du över storlek och material? Oavsett vad du funderar över är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi till! Vår kundsupport kan nås både via telefon och mejl.