Moderosa 24K Gold Plated Coin Hoops Earrings

Safira By Moderosa
499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Kombinera två trender och du kommer att se fantastisk ut! Dessa Coin hoop-örhängen i 24 karats guldpläterat silver har den perfekta kombinationen i designen. Tre stenar som får dig att stråla och en antik-liknande design, att bära dessa gör dig verkligen trendig.

Art. Nr
RDE004G
Material
24K Gold Plated Silver
Märken
Safira By Moderosa
Höjd
23 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.